Hvilken type gass det en 2003 Cadillac Seville ta?

 Med økende gap mellom kostnaden for vanlig bensin og E85 bensin - også kjent som flex-fuel - bensin E85 ser mer og mer attraktiv for bilister som ønsker å redusere sitt drivstoff utgifter. Din 2003 Cadillac Seville, men kan ikke bruke flex-fuel. Ifølge General Motors Serviceinformasjon bulletin nr 04-06-04-047H, din Sevilla nytte av å bruke en bensin formel utpekt som "Top Tier".

 Octane

 General Motors anbefaler bruk av blyfri bensin med minst 87 oktan i Cadillac Seville 2003. Når den brukes for tauing eller når du ønsker å øke ytelsen, bruke en middels til premium klassetrinn. Hvis 87 oktan er utilgjengelig, kan en lavere oktan brukes, men kan føre til redusert ytelse. Bytte til et høyere oktan gassen så snart som mulig for å forhindre skade på motoren.

 Tilsetningsstoffer

 Bruken av drivstofftilsetninger er ikke anbefalt fordi all bensin som selges i USA allerede inneholder additiver for å hindre dannelse av avleiringer og er formulert for moderne utslippskontrollsystemer. Men General Motors anbefaler bruk av GM Fuel Treatment System PLUS - delenummer 88861011. General Motors anbefaler ikke bruk av bensin som inneholder mangan methyicyciopentadienyi tricarbonyi. MMT er et stoff som kan finnes i noen merker av bensin som selges i Canada.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha