Hvilken type maling kan du bruke på leire potter?

 Maleri leire potter kan være en morsom aktivitet for alle aldre. Forbedre utseendet på din potten vil legge til skjønnheten av anlegget i og å blande godt med innredning. Når du male ditt potten du ønsker å spray overflaten med en klar akryl spray for å beskytte din nye design.

 Akryl

 Akryl maling kommer i mange farger, noe som gjør det populært for denne type båter. Når du maler potten med akrylmaling du ønsker å starte med base coat og la tørke helt. Legg neste lag med maling for å gi den en fin ren pels. Noen ganger malingen har en tendens til å suge inn i leire, så du har å gi den to strøk.

 Latex

 De fleste av oss som har malt våre boliger har noen ekstra latex fargerester. Bruk en høyglans utvendig maling til å dekorere leire potter. Latex maling kommer også i en sprayform som gjør at du kan gi din potten flere lag raskere. Merk at hvis du bruker denne malingen vil du også ønsker å forsegle potten på innsiden og utsiden, slik at fuktighet ikke vil føre til at malingen å skrelle vekk.

 Permanente markører

 Permanente markører kommer i mange farger og kan brukes til å skrive på leirgryte. De kan brukes med sjablonger, frihånd, eller til å beskrive og skjerpe design. Markørene er en enkel måte å gjøre en veldig detaljert arbeid på potter. Fugemasse skal brukes etter at prosjektet er avsluttet.

 Teksturerte maling

 For å legge til effekter til leire potter, bruke litt teksturerte maling. Maleri kommer i mange teksturer og legger til en ny dimensjon av moro å designe din.

 Olje

 Bruke oljemalerier kan gi unbaked leire ser flott ut. Typisk oljemalerier er ikke vant til denne typen prosjekter på grunn av omfanget av tørketiden, som kan være opp til seks måneder. Men hvis du bruker et oljemaleri, anbefales det ikke å bruke en tetningsmasse etter. Hvis du har tid, gi det et forsøk for å se hvordan det slår ut.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha