Hvor å Endre fotorammer

 Digitale fotorammer tilby allsidighet og klarhet bare ett bilde i en bilderamme kan ikke. Laget med et enkelt dataprogram som med jevne mellomrom endrer bildet, de fleste digitale fotorammer har et sted der kan settes inn minnekortet med bilder. Fotorammen har også forskjellige knapper for avspilling av bilder og / eller musikk, bremsing og en meny. Endre fotoramme avhenger av bruken av minnekortet og koble bilderammen til en datamaskin via en USB-kabel.

 Ting du trenger

 Digital fotoramme

 Digitalkamera

 USB-kabel

 Fjernkontroll for fotoramme

 Instruksjoner

 Velg bildene du vil vise i den digitale fotorammen. Du kan sette inn et minnekort i sporet for minnekort eller koble til et digitalt kamera til rammen via en USB-kabel. Følg instruksjonene i bruksanvisningen av rammen.

 Slå på bilderammen. Det bør være en strømbryteren på rammen.

 Implementere lysbildeserie. Bildene vil bli vist i den rekkefølgen de er på minnekortet eller digitalkamera.

 Bruk fjernkontrollen til å endre visningsalternativer. Knappene på fjernkontrollen vil inneholde en "Home" -knappen med et ikon av huset, en "Settings" -knappen og navigasjonsknapper. Avhengig av modell, de nøyaktige knappene varierer.

 Endre innstillinger. Trykk på "Settings" -knappen og "View Options" -knappen for å endre varigheten av raset, orienteringen av rammen, overgangsstil, justere skjermen, lyden prioritet hvis rammen kan spille musikk, lysstyrken på skjermen og klokken og timeren. Justere innstillingene etter dine foretrukne spesifikasjoner.

 Redigere bilder på bildefremvisningen. Trykk på "Lysbilde" eller lignende knapp på fjernkontrollen for å starte en lysbildefremvisning av bildene dine. Se bildene som miniatyrbilder. For å vise et enkelt bilde i full skjerm, velger du den i miniatyrvisning.

 Hint

 Ekstra midler til å endre fotoramme og bilder, ta kontakt med produsenten for teknisk støtte.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha