Hvor å se Internet TV

Da jeg satte meg ned for å se på TV for noen dager siden, innså jeg at du ser på TV hadde forandret for alltid, hvorfor? Det var et program for sangere, men det kunne ha skjedd med alle andre program stemme.

Mens jeg så på ulike arrangementer av showet, surra jeg i min iPhone i flere tweets og Facebook-meldinger fra venner. Disse meldingene si ting som "jeg liker ikke!", "Hva gode klær valgte." "Hvordan kan vinne det?", Etc.

Dette gjorde meg klar over at den store forskjellen ser på TV nå i forhold til for et år siden, var mengden av sosial interaksjon skjer mens jeg så på programmet, enten har en smarttelefon eller en bærbar PC, kanskje til og med en Tabell PC.

Alle som kan og er villig til å gi sitt syn med noen få klikk. En fersk undersøkelse viser at seerne ønsker tilkobling mellom TV og samhandling, som er vanligvis ikke et problem, men den kvelden det var.

Tweets begynte å komme i si "Jeg kan ikke tro at ble fjernet" eller "veien er fortsatt i denne konkurransen.", Etc. Jeg visste resultatet før du ser det, og jeg tror det har gjort med mange mennesker.

Jeg elsker den sosiale interaksjonen, og jeg tror det er viktig for utviklingslandene, sendemodus, mens det ikke har forandret livet mitt, og jeg kan gå inn og ut som jeg velger. Den store forskjellen som har forandret livet mitt er etableringen av sosiale nettverk 24 timer hver dag, har endret måten vi ser på TV, og nå for å se TV på datamaskinen din.

Nå er min TV-skjermen har et sted å løpe mine Facebook- og Twitter-meldinger. I dag vet hvor du skal se på nettet TV er ikke lenger et problem.

Andre elementer av interesse:

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha