Hvor effektiv er borsyre for gjær infeksjoner?

 Borsyre for gjær infeksjoner kan bevise vellykket, spesielt hvis det brukes ved første tegn på symptomer. Leger anbefaler ofte borsyre for behandling av soppinfeksjoner som ikke svarer til andre medisiner og infeksjoner som kommer tilbake. Borsyre behandling av Candida albicans, gjær som forårsaker vaginal infeksjoner, og andre sopp motstand reseptbelagte og reseptfrie medisiner kan vise. Noen undersøkelser viser borsyre for gjær infeksjoner kurere tilstanden testet ved 98 prosent av kvinnene.

 Denne behandlingen hjemme kan være fabrikkert ved å fylle gelatinkapsler med borsyre, en antiviral og soppdrepende kjemikalier. En kapsel må settes inn i skjeden før du går til sengs om to eller tre netter på rad. Borsyre bør ikke svelges eller brukes som et åpent sår er til stede.

 Når gjær infeksjoner oppstår igjen i løpet av få måneder, er kanskje en annen terapi nødvendig. Leger vanligvis foreslår vaginal medisiner for inntil to uker og langsiktige vedlikeholdsdoser av muntlige eller vaginale kremer, stikkpiller eller legemidler. Borsyre for gjær infeksjoner som stadig vender tilbake kan brukes to ganger i uken som et forebyggende tiltak. I noen tilfeller, tilbake infeksjonen etter en kvinne slutter vedlikeholdsdoser av borsyre eller reseptbelagte medisiner. Mer enn fire gjær infeksjoner hvert år er klassifisert som tilbakevendende.

 Borsyre letter vanligvis intens kløe beskrev mest uttalt og plagsomme symptom. Andre symptomer er svie eller smerter ved vannlating eller mens du har samleie. Noen kvinner rapporterer en tykk, curd-aktig utflod når en soppinfeksjon vises. Leger fraråder oral sex når en infeksjon er til stede, fordi det kan føre til sprue, en muntlig infeksjon knyttet til gjær.

 Candida albicans gjær i en womanâ € ™ s skjeden er en normal tilstand i små mengder. En infeksjon dukker opp når det er for mange gjær begynner å vokse og forstyrrer den normale balansen av gjær og bakterier. Lactobacillus acidophilus bakterie regulerer den nøyaktige mengden sunne gjær, men denne bakterien er noen ganger drept når en kvinne å ta antibiotika for en uavhengig helseproblem. Gjær infeksjoner kan være irriterende, men ikke føre til alvorlig helserisiko.

 Gjær infeksjoner er vanlig hos gravide og kvinner som bruker østrogen som hormonsubstitusjonsbehandling. Gravide kvinner bør ikke ta oral soppdrepende medisiner, fordi det utgjør en risiko for det ufødte barnet. Borsyre for gjær infeksjoner hos gravide kvinner gir et trygt alternativ til reseptbelagte oral medisin og vaginale kremer. Hvis tilstanden ikke kan løses tester utføres for andre forhold, som for eksempel diabetes og seksuelt overførbare sykdommer som forårsaker lignende symptomer.

 Disse infeksjonene kan forebygges gjennom vaginal området tørt. Våte badedrakter eller treningstøy gir en varm, fuktig miljø som oppmuntrer gjær til å blomstre. Bomull undertøy gjør at luften kan sirkulere for å hindre smitte. Leger vanligvis fraråder bruk scented toalettpapir, såpe, feminin spray og duftende tamponger. Skylling bør unngås, da dette kan forstyrre den normale balansen av gjær og bakterier.

  •  Borsyre behandlinger kan gjøres hjemme ved hjelp av gelatinkapsler.
  •  Oral sex under en infeksjon kan føre til en muntlig infeksjon kalles trost.
  •  Parfymerte tamponger kan forårsake infeksjon.
  •  Kontrahering en STD kan forårsake en kvinne å også utvikle en sopp vaginal infeksjon.
  •  Gravide kvinner er spesielt utsatt for soppinfeksjoner.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha