Hvor effektiv er montelukast for astma?

 Montelukast er et stoff som er klassifisert som en leukotrienreseptorantagonist, noe som indikerer at dette er virkningen av leukotriener, immunsystemet som er involvert forbindelsene til å hemme den inflammatoriske respons. En av effektene i luftveiene bronkokonstriksjon eller innstramming av lungevev og redusere betennelse i luftveiene. Derfor er det markedsført som en astmamedisinen. Flere studier tyder på motstridende faglige meninger om effekten av montelukast for astma.

 I lys av det faktum at handlingene ta litt tid til å påvirke legemet, pasienter som får montelukast for astma av hensyn til å hindre angrep og kronisk inflammasjon. Det er imidlertid ikke synes å være i stand til å stoppe akutte astmaanfall. Sammenlignende undersøkelser med bruk av dette medikament mot en placebo viste at reaksjoner for montelukast var doseavhengig. Doser på 2 milligram av kronisk astma lettelse at oppgitt over placebo. Høyere doser på 10 mg og 50 mg ga samme lindring av kroniske symptomer på astma, og grupper av personer som disse dosene opplevd mer lettelse enn både 2 mg eller placebogruppene.

 Annen forskning har vist at den største effekten ved bruk av montelukast for astma er ved å kombinere dette stoffet med inhalasjonssteroider. Steroider er nyttige i hurtig undertrykkelse av immunresponsen, og kan anvendes for lindring av akutte astmaanfall. Tar montelukast for astmapasienter regelmessig tillatt sine lavere kortikosteroid doser og frekvenser for disse stoffene. Astma lettelse for enkeltpersoner både narkotika forbedret i denne studien, så vel.

 Typer av astma varierer, og det å ta av montelukast for astma i visse triggere kan gi bedre hjelp enn tilfeller av denne medisinsk tilstand med andre årsaker. Anstrengelsesutløst astma synes særlig effektivt behandles med denne medisinen. Astmatilfeller relatert til røyking, ta aspirin, eller å ha en innledende virusinfeksjon ser ut til å bli opplyst av dette stoffet, også.

 Noen undersøkelser om montelukast synes å spørre om å forlate deres effektivitet. Det finnes ingen studier som sammenligner det med sentralstimulerende medisiner som teofyllin, som også brukes til å behandle kronisk astma. Begrensede data tyder på at denne medisinen mer effektiv behandling for anstrengelsesutløst astma enn medisiner kan gi salmeterol, men gjennomførte noen andre narkotika sammenligning studier. Studier viser at montelukast gir bedre lindring av astma symptomer enn placebo, men det betyr ikke nødvendigvis at denne medisinen er mer effektiv enn rimeligere løsninger som allerede er på markedet.

  •  En montelukast inhalator.
  •  En illustrasjon av patologi av astma.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha