Hvor er den japanske Beetle ligger?

 Der ligger den japanske bille? Forhåpentligvis ikke i din hage eller bakgård, som den japanske billen er den mest utbredte pest av trær, gress og prydgresset i USA, koster millioner av dollar hvert år i skadedyrbekjempelse. Japansk biller ble først oppdaget i United sendes inn, i 1900 og befolkningen har spredt seg til nesten alle områder øst for Mississippi-elven, med små lommer her og der i den vestlige delen av landet. Japansk biller søke parker, golfbaner og gårder, men også ødelegge blomster og grønnsakshager, og skape kaos på frukttrær og til og med busker og kratt. Med andre ord, hvor det er løvverk å konsumere, vil du finne japansk biller å fordøye det. Og, gitt nok tid, deres migrasjon ruten vil trolig ta dem klart i USA.

 Å ha en full livssyklus som varer et helt år, begynner den japanske bille som et egg vokser til grub orm eller larve, scene, morphs inn i pupal scenen, og da fremstå som voksne i midten av sommeren. I løpet av de varme sommerdagene, den voksne fly, montering sammen til fôr på planter og kompis. Hunnene innskudd egg i fire løs, fuktig jord på ettermiddagen at de parrer seg, og kan produsere seksti egg i hennes levetid. Grub ormen kommer etter to uker, og de lever av planterøtter, bor under jorden i løpet av vinteren. Om våren, etter at jorda varmes opp, gjør grub ormen seg nærmere overflaten og fortsette å mate, til slutt dvalemodus og blir inaktiv for en 10-dagers periode, og det er når de starter sin pupal scenen. Etter pupal fasen er fullført-alt fra åtte til 20 dager-voksen japanske bille er begynner fôr for mat over bakken, partnere og livet syklusen igjen.

 En sverm av insekter, reiser den japanske bille og fôr i grupper og svermer kan være et frukttre alle blader og frukt stripe på bare 10 minutter. Preferanse for blomster og grønnsaker, japansk biller mate grådig på frukt og blader av kirsebær og fersken trær, druer, hibiscus, eldre, og Sassafras, bare for å nevne noen. En av grunnene til at den japanske billen er så helt ødeleggende at mens larvene lever under jorden, de voksne lever over bakken, noe som gir en dobbel-whammy for gartnere og bønder.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha