Hvor høyt installere en TV-antenne

 TV-antenner er en god klaring til TV-senderen for å fange den sterke signaler syn er det viktig for nettstedet til antennen høyt nok over bakkenivå for å oppnå dette målet.

 Posisjon

 Alltid plassere antennen høyt nok til å fjerne de omkringliggende hindringer, for eksempel bygninger og trær. I de fleste tilfeller, en TV-antenne på taket og festet forsvarlig festet til takskjegget på huset ditt mottar et signal sterk nok til å sikre TV-bildet er klart og stabilt.

 Resepsjon

 Hvis du ikke har en klar siktlinje til senderen TV fra taket ditt, må du kanskje en mast mer for å øke høyden på antennen, men aldri installere en antenne mer 6 fot over festebraketten. Et annet alternativ i områder med dårlig signal, eller å motta fjernt TV, er en "long-range" eller forsterket antenne for å forbedre mottak.

 Alternativer

 I isolerte steder, eller projiseres fra fjernsynssendere av åser og fjell, må du kanskje en høyere forsterket antenne til en betydelig høyde for en sjanse til å motta digitale bakkenett-TV-signaler. I dette tilfellet er det nyttig å vurdere alternativer som kabel-TV eller digital satellitt-TV, fordi kostnadene for en TV-antenne mast eller tårn med barduner installering kan være betydelig i sammenligning.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha