Hvor kan jeg få gratis juridisk rådgivning?

 Mange profesjonelle advokater tilbyr en gratis første konsultasjon til potensielle kunder, men dette er ikke alltid det samme som tilbudet av fritt rettsråd. Mens det første møtet kan være gratis, er advokaten ofte bare vurdere sakens realitet og de mulige utenomrettslige bosetninger. Eventuelle senere møter kan betraktes fakturerbar. Det mange trenger juridisk rådgivning i saker som spenner fra innvandring status av konkurs sivile rettssaker som er helt gratis. Denne type informasjon er lett tilgjengelig i mange land rundt om i verden, men å finne kilder er ikke alltid lett.

 En kilde til fritt rettsråd er så nært som telefonen. Flere selskaper sponser pre-innspilte juridiske og medisinske problemstillinger som en del av en interaktiv telefontjeneste. Disse tjenestene kan bli innlemmet i standard telefonboken, eller som en egen seksjon eller i avdelingen reklame. Innringere kan få gratis råd ved å kalle spesiell kode som tilsvarer et av temaene. Noe av informasjonen kan bare være generell, men mange mennesker finner svar på grunnleggende juridiske spørsmål ved å lytte til opptakene.

 En annen kilde til fritt rettsråd er ofte gitt til dem som inntekter faller under et visst nivå. Lokale menneskelige ressurser avdelinger til rettshjelpssentre for de som ikke har råd til å sponse en advokat til å ansette. Disse sentrene er vanligvis bemannet av yngre advokater og andre jurister som trenger å jobbe pro bono, noe som betyr at til beste for samfunnet. Disse advokatene kan frigjøre råd på de fleste juridiske spørsmål, sammen med de juridiske representanter tilby under rettssaker.

 En ny kilde til fritt rettsråd oppstå med veksten av Internett. En rekke nettsteder har nå råd fra etablerte profesjonelle advokater, dommere og lærere. Noen av disse består i form av pre-eksisterende tema, lik den som finnes i den tidligere nevnte telefontjenester.

 Andre elektroniske tjenester brukerne kan stille juridiske spørsmål i nett chatterom eller oppslagstavler. Disse meldingene er normalt besvart av advokater eller andre aktører som har opplevd lignende omstendigheter. Noen gratis nettsteder kan sende abonnenter som deltar fagfolk direkte for spesifikke råd og veiledning.

  •  Advokater kan utføre pro bono arbeid der de representerer klienter uten kostnad.
  •  Fritt rettsråd kan være tilgjengelig via telefon ved å ringe tjenester bemannet av advokater.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha