Hvor lang tid tar det å behandle arbeidsledighet?

 Ventetiden for å høre om en UI søknad kan virke som en evighet når du er bekymret for inntekt, men for folk flest virkelig dona € ™ t så lenge. Mens hver stat har sine egne retningslinjer og rutiner for kontroll valgbarhet og skadebehandlingen, US Department of Labor sa at for de fleste kandidatene, varer behandling om to til tre uker. I tillegg til de spesifikke retningslinjer på staten, hvor fort du begynner å motta ytelser avhenger av om søknaden din er feil, og hvis din arbeidsgiver filer innsigelse til din forespørsel.

 Søknadsprosessen

 Selv om alle stater akseptere telefonhenvendelser, de fleste foretrekker at du sender inn en første søknaden på nettet gjennom staten arbeidsledighet byrået. Ifølge Michigan Arbeidsledigheten Insurance Agency, tar det ca 45 minutter til å søke elektronisk. Etter filing, byrået i staten vil gjennomgå og verifisere opplysningene i søknaden din, vil du bli bedt om å ringe et krav spesialist dersom det er behov for mer informasjon for å fullføre din søknad og kanskje spørre din tidligere arbeidsgiver. Hvis byrået bestemmer at du er kvalifisert, vil den beregne mengden av din fordel og sende din første levering.

 Krav karenstid

 De fleste stater krever en venteperiode på en uke før du blir kvalifisert til å begynne å motta dagpenger. Målet er å unngå behandlingsbehovet bare noen få dager. Selv om du bør ikke vente med å sende inn til ventetiden er over, wonâ behandlingstiden av søknaden din € ™ t starte før slutten av ventetiden. I tillegg kan ditt yrke forlenge ventetiden. For eksempel i Wisconsin, ansatte i utdanningsinstitusjoner må ofte vente lenger for å begynne å motta ytelser.

 Vanlige behandlingsforsinkelser

 Uriktige eller ufullstendige opplysninger kan forsinke utbetaling av ytelser. For å unngå dette, svarer hver utgave fullstendig og nøyaktig, bekrefte at sysselsetting og inntjening informasjonen er riktig, og være ærlig i å beskrive hvorfor du er ute av arbeid. Hvis din tidligere arbeidsgiver avviser arbeidsledighet krav, vil arbeidsledigheten kontoret holde dine fordeler for flere uker før saken er løst. Men så lenge du fortsetter å sende inn en ukentlig krav under konflikten, vil du motta tilbakevirkende utbetalinger dersom oppløsningen er i din favør.

 Betalingsmåter

 Betalingsalternativet du velger kan påvirke hvor raskt du motta ukentlige arbeidsledighetstrygd. Direkte innskudd eller midler til å legge en offentlig utstedt debetkort er den raskeste og de mest vanlige alternativene. Selv om mange land tilbyr mer enn et papir sjekk alternativ i stater som gjør det, kan det ta en dag eller to for å motta hver betaling. Denne metoden er også mindre sikker som papir sjekker kan bli forsinket eller borte i posten.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha