Hvor lenge Arm Quilt

 Lange arm quilting er kanskje den mest effektive og teknologisk avanserte metoden tilgjengelig i dag. Selv om det krever en innledende investering for en quilting maskin av den lange arm som kan være svært dyrt, lange arm quiltere kompetente opererer ofte vellykkede små bedrifter ved å avslutte dyner for et gebyr.

 Ting du trenger

 Wire

 Lange arm quilting maskin

 del av quilting

 Batting

 Quilt toppen

 Quilt støtte

 Instruksjoner

 Start med å forberede din dyne for quilting. Tracer quilting mønster på høyre side av dynen med enten kalkerpapir eller oppløselig i vann markør eller blyant. Mange quiltere bruker også lett tracing papir for å markere sin design rett og slett ved å spikre den til lappeteppe toppen før sying. Papiret kan bli revet av etter syingen er ferdig.

 Lag din lappeteppe. Start med å plassere støtte quilt ansiktet ned på en stor flate. Glatte ut rynker og deretter plassere vatt på den, gjenta utjevningsprosessen. Til slutt legger dynen høyre side opp på begge lag.

 Vann på quilt lagene sammen hvis du ikke har en del av quilt tre polene. Du må jobbe fra dynen sentrum for å sikre at lagene være rett og ikke utvikle rynker eller folder.

 Laste dynen på rammen av teppet ved å følge produsentens instruksjoner.

 Bruk en lang arm Quilting maskin til stor suksess med linje Quilting mønstre fortsetter. Med en lang arm quilting, flytter du symaskinen rundt teppet, som du ville tegne på et ark, gjør design av sammenhengende linjer.

 Hint

 Hvis du noensinne har sett en lang arm Quilting maskin i drift, se etter et lappeteppe show i ditt område. Selgere er generelt til stede på disse hendelsene og frie demonstrasjoner er organisert for allmennheten. Det er en fin måte å forhåndsvise dyre maskiner før du kjøper.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha