Hvor lenge de bremser Pads vare?

 Til tross for sin lille størrelse, bremseklossene er en av de viktigste delene av en bil. Disse små enhetene er designet for å stoppe igjen og igjen et redskap for tusenvis av miles uten svikt eller funksjonsfeil.

 Betraktninger

 Forventet levetid for dine bremseklosser avhenger av deg som sjåfør. Mange bremseklossene er vurdert til å vare 40 000 til 100 000 miles. Imidlertid er størst innflytelse på livet til bremsekloss individuelle kjørevaner bak rattet.

 Funksjon

 Bremseklosser arbeid ved å stramme mot bremseskivene for å skape friksjon. Dette friksjon bremser bilen, men på samme tid, denne døren ned på putene.

 Fart

 Konstant harde forsinkelser høye hastigheter kan redusere levetiden på bremseklossene. Det er ikke uvanlig for aggressive sjåfører til behovet for å erstatte bremseklossene oftere enn forsiktig, noen ganger i så lite som 12 000 miles.

 Kvalitet

 Kvaliteten på en bremsekloss kan påvirke levetiden. Billige bremseklosser laget av dårligere materialer tendens til å slites fort ut; mens bremseklossene er laget av kvalitetskomponenter kan vare titusenvis av miles mer.

 Vekt

 Tyngre last krever mer friksjon å stoppe, slitasje raskere bremseklosser. Installasjon av tunge reservekomponenter som store høyttalere, dekk eller felger legge mye vekt på et kjøretøy, og kan redusere levetiden på bremsene av tusenvis av miles.

 Identifikasjon

 For å finne ut hvor lenge bremseklossene er laget for å vare i forhold "ideelle" konsultere brukermanual på bilen din hvis du bruker den opprinnelige utstyrsfabrikanten for anbefalte buffere. Hvis du er originalutstyr pads ikke benyttes estimert levealder ofte skrevet på boksen som inneholder blodplater.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha