Hvor lenge er en gyldig proxy?

 En proxy er et dokument der en person sier at den andre personen har juridisk myndighet til å fatte vedtak eller handle på vegne av direktøren med hensyn til visse finansielle forhold eller helsevesenet beslutninger. Det finnes fire typer proxyer, og gyldigheten av hvert kan stå for ulike varigheter.

 Generell fullmakt

 En generell fullmakt er en avtale der rektor gir agenten rett til å gjennomføre et bredt spekter av finansielle saker av rektor. I dette tilfellet, kan agenten ha fullmakt til kontanter sjekker, ta ut penger fra en bankkonto for å betale regninger i hovedsak selge aksjer eller eiendom eller for å forfølge rettslige tiltak. En person kan være lurt å sette opp denne type dokument, om han eller hun vil bli innlagt på sykehus for en lang periode, medisinsk behandling, reiser utenlands eller rett og slett ikke ønsker å håndtere sine økonomiske anliggender. En generell fullmakt er gyldig frem til rektor er i live, mentalt kompetent og ikke tilbakekalle fullmakten.

 Prokura

 Et begrenset fullmakt ligner på en generell fullmakt, med mindre agenten har fullmakt til å opptre på vegne av oppdragsgiver kun i forhold til spesifikke transaksjoner for en klart definert tidsperiode. For eksempel kan en leder utarbeide en slik begrenset proxy agenten ville få lov til å skrive sjekker for å betale regninger på vegne av oppdragsgiver mens rektor var i utlandet eller på sykehus. Når den angitte perioden er avsluttet eller regissøren kom hjem, makt agenten slutt. Avtalen bør også gjøres ugyldig hvis personen har blitt mentalt uføre ​​eller døde, selv om det skjedde før ankomsten av den angitte perioden til en slutt.

 Holdbar fullmakt

 En holdbar fullmakt kan begrenses eller generelt, men det er fortsatt på plass, selv om rektor er mentalt uføre. Det gjelder imidlertid når hoved dør. Det kan også bli opphevet ved dom eller ved rektor dersom rektor anses å ha gjenvunnet sin mentale kapasitet.

 Springing fullmakt

 De fleste proxyer blir gyldig ved gjennomføring av avtalen. Men en presedens advokat aktiv effekt enn på forekomsten av en bestemt hendelse. For eksempel kan en leder ønsker en agent til å utføre sine økonomiske anliggender i tilfelle at rektor blir mentalt eller fysisk deaktivert. Rektor kan implementere en springing fullmakt til å sikre at agenten vil være i stand til å handle hvis og bare hvis et slikt handikap nettopp passert. Avtalen er gyldig fra den fossende hendelsen inntil døden av rektor.

 Medisinske fullmakt

 En medisinsk term er en undergruppe av en advokat oppsettende kraft. Det gir en agent myndighet til å foreta medisinske avgjørelser på vegne av oppdragsgiver dersom han eller hun blir mentalt uskikket. Det er gyldig til døden av rektor, en tid som er angitt i avtalen eller til rektor finner sin mentale kapasitet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha