Hvor lenge kan vi bli holdt uten Stille Bail?

 Kausjon er en pengeverdi fastsatt av retten, når betalt, gjør at foreløpig løslatelse fra fengsel til neste planlagte domstol utseende. Kausjon kan avgjøres innen timer arrest eller det kan ta dager før innskuddet er avgjort. Det avhenger av hvor alvorlig kriminalitet som du ble arrestert. bøylen beløp er satt av straffeloven av hver stat. Enten å sette kausjon i minimum eller maksimum beløp tillatt ved lov er på skjønn av dommeren har saken til behandling.

 Planlegging

 Dommere bestemme tidspunktet for en kausjon høring. Dommerne normalt tidsplaner interpellasjoner på bestemte dager i uken, men noen programmert dem hver dag. kausjon og arrestasjoner vanligvis finner sted samtidig. Dommeren bruker en løs retningslinje som beskriver hvor mye penger som trengs du, avhengig av kriminalitet. Ansette en advokat før kausjon høringen. Hvis du ikke har en advokat, vil dommeren be deg om hørselen hvis du ønsker retten å oppnevne en advokat.

 Forvent

 I de fleste stater, kan straffeloven staten for å holde deg etter arrestasjonen av 24-48 timer før en kausjon høring eller arraignment. Du er tatt før en dommer der arrestasjonen din Mengden av kausjon er satt, og anklagene mot deg blir lest og registrert i retten. Dommeren forventer at du skal legge inn et innlegg av skyldig eller ikke skyldig i anklagene. Når kausjon er satt for utgivelsen, er andre opptredener planlagt i henhold til måten du skrev.

 Vilkår

 Hvis kausjon nektes første gang, kunne utholdenhet ende opp med å betale. En dommer kan godta andre kausjon når advokaten er klar til å vise ytterligere bevis på at kausjon bør settes. En dommer må tro at du ikke er en fare for samfunnet eller et fly risiko - noen sannsynlig å flykte fra området. Dommeren kan nekte kausjon hvis du blir betraktet som et fly risiko.

 Betraktninger

 Dommeren følger kausjon planen, men det er andre hensyn som tas i betraktning før utgivelsen er innvilget. Din kriminell historie har en stor innflytelse på avgjørelsen fra retten. Hvis du har et rent rulleblad før arrestasjonen og retten er fornøyd med at du kan stole på å møte i retten, er bindingen trolig bli lavere enn for en person som har begått samme forbrytelse, men har en kriminell historie .

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha