Hvor lenge siden du ikke forteller partneren din hvor mye

Vanligvis jeg observerer at noen mennesker etablere relasjoner med andre. Jeg innser sine måter er rettet mot sine partnere, og deretter forstå og forstå hvorfor disse parene lever sine liv i par, på den måten.

Av natur mitt yrke, har par ikke får glad eller full av entusiasme, fordi de har et vellykket forhold, derimot, blir misfornøyde og fylt med smerte og harme.

Etter å ha lyttet nøye til skyting av diskvalifikasjoner de piske opp mot hverandre. Jeg lurer på, hvor lenge siden du forlot usagt blant dere, et ord av takknemlighet?

Og jeg tenker, hvor lenge siden, disse parene, mistet sin forstand, visdom og personlig verdighet. Hvor ille må være en opplevelse å nå slike lidenskapelige konfrontasjoner.

Vel, ikke alle par kommer til psykoterapi, selv om det ville være ønskelig, at mange av dem deltok til høyre, hvis det er mulig, det er så vridd forholdet.

Men med så mye lidelse, ville det være bra å reflektere over takknemlighet. Hvor lenge siden du ikke fortelle partneren din at du setter pris på. Kanskje er du bare kommer til liv i kritikk og fornærmelser til hans person, og aldri legge merke til, i det den har alltid likt partneren din.

Det er viktig å gjøre en stopp underveis, selvfølgelig hvis forholdet fortsatt interesserer deg, og du begynner å bli klar over hva det er at du setter pris på din partner. Eye, sa jeg, det er det du hører fra din partner, men hvordan du viser det, du med din kjærlighet, vil du det.

Det viser seg at kanskje setter pris på måten de kler seg, deres snakk, maten du elsker, de vennene du har, billetter til teater, eller bare din sans for humor. Det er bedre å høre oppmuntrende ord fra noen som vi elsker som bare kritikk og krav.

Når du virkelig elsker partneren din, er det viktig, tilbake til takknemlighet, for å smake, til det som gir oss glede det utfyller det vi, hva vi ønsker å fikse.

Setter pris på hjelp som jeg gir verdi til hva du gjør og i tilfelle av paret enda mer.

Hvis du gjør en god test av forholdet, må du innse at kanskje en av de største problemene er at hele tiden, fokuserer du på hva partneren din ikke gir deg, gjør deg ikke, ikke ta . Og du aldri innse hva det betyr for deg, for forholdet og kjærligheten for deg.

Kanskje verdt et forsøk, men så det er din avgjørelse.

Takk for lesing, min misjon og intensjonen er den emosjonelle livskvalitet ... Cecreto. Cecreto Inc. er et senter dedikert til den emosjonelle livskvalitet og har flere serier av emner, for eksempel foreldre-barn-relasjoner, relasjoner til venner, etc.

Hvis noen av elementene du finner interessant ville være bra å skrive meg, og hvis ikke, også. Vi har også elektronisk utstyr der vi florerer mer om dette problemet og hvordan du kan overvinne den.

Hvordan å gjenopprette tilliten i Love: sår og arr i forholdet. Finn ut her

Abonner på vårt nyhetsbrev og få for gratis: De ti bud av gift livet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha