Hvor mange Watt iPod headset Jack legger ut?

 I August 2011, Apples iPod-produkter er blant de mest populære personlige lydenheter på markedet. Gjennom årene iPod har utviklet seg fra enkel å inkludere iPod iPod Shuffle, Nano, Classic og Touch. Hver har sine egne spesifikasjoner, men få lyden er i utgangspunktet den samme for alle. Hvis du ønsker å vite den spesifikke produksjonen av hodetelefonutgangen på et tidspunkt, må du ta en måling med et oscilloskop.

 Størrelse

 Hodetelefonkontakten for en iPod-produkter er en standard hodetelefon jack 3,5 mm. Hodetelefoner og ulike hodetelefoner kan brukes på hvilken som helst av de utskiftbare iPod-produkter.

 Acoustic

 For iPod Shuffle, Nano, Classic og Touch, vil du ha en frekvensrespons på 20Hz til 000Hz 20 fra hodesettet. Du kan sette et maksimalt volumnivå på iPod, hvis du vil, så det er ikke så sterk. Impedansen for alle iPod-produkter er 32 ohm.

 Utgangseffekt

 Den gjennomsnittlige inntaket av iPod-hodetelefoner vil sette et sted mellom 2,1 og 2,9 volt. Merke og modell av iPod du eier, og i en alder av apparatet vil påvirke den faktiske produksjonen. Se nedenfor for å finne den nøyaktige mengden utgang for enheten din på en gang.

 Hvordan teste

 Du må angi et oscilloskop for å måle den nøyaktige elektriske utgangssignal frekvens og toppverdien av signalet fra din iPod hodetelefonutgang. Den spesifikke oscilloskop du bruker vil variere, men det er noen generelle regler å følge. Plugg inn en strømkilde og iPod, og slå den på. Bryteranordning til en bestemt kanal, vanligvis en kanal, hvis noen. Føre lese for å finne resultatene dine. Hvis enheten ikke gir forsterkere og / eller volt, kan du koble disse to beregningene i en ligning for å få volt. Formelen er "ampere x volt = watt."

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha