Hvor programmene lagres på iPhone installert?

 I motsetning installerte programvarefiler på datamaskinen din, som er synlig ved hjelp av en filbehandler pekte til riktig katalog, programmer som er lagret på iPhone er lagret på en måte som er nesten usynlig for brukeren . Uten et fengsel ødelagt iPhone - som i hovedsak betyr at telefonen har blitt endret for å tillate ubegrenset tilgang til ulike applikasjoner og begrensninger - du kan ikke vise filene for hvert program som bruker iPhone selv. Du kan imidlertid synkronisere iPhone med iTunes, og deretter vise applikasjonsfiler til datamaskinen.

 IPA filtypen

 En IPA-fil er en container filformat som ligner på ZIP-filer på datamaskinen som brukes av mobile iOS-enheter som iPhone. IPA er tilknyttet programmer - faktisk er selve programmet som er lagret i beholderen IPA - og er det som er lastet ned til din iPhone, og brukes for installasjon når du velger et program fra App Store. IPA-filer kan ofte bli funnet på om mobile applikasjoner nettsteder. Apple lar også utviklere som distribuerer ad hoc IPA privilegier, slik at de kan dele programmer med betatestere før du går til App Store.

 Hvorfor finne dem?

 En IPA-filen installerer en applikasjon for iPhone hvis du laster ned og installerer fra App Store og installere det på harddisken på datamaskinen. Hvis iTunes-programvaren ser at du har en gyldig lisens fra Apple for en IPA-fil - for eksempel har kjøpt og installert før, men nå har problemer med synkronisering og trenger å installere det fra en backup - det vil installere programmet med en synkroniserings etter at du drar IPA manuelt i iTunes-vinduet.

 IPA Beliggenhet

 Å finne filene for API programmer fra iPhone til datamaskinen din, må du først koble de to enhetene ved hjelp av en USB-kabel og behandle en full backup til iTunes. Etter fullført, finn API i samme mappe som iTunes synkroniserer dine musikkfiler. Finn standardplassering på en Mac ved å åpne mappen "Musikk", velge "iTunes", "iTunes Media" og til slutt "Mobile Applications". På en PC, åpne C: stasjonen i "Computer" og åpne "brukere". Velg mappen med ditt brukernavn og logg på "Min musikk | | iTunes iTunes Media |. Mobile Applications"

 Installasjon API

 På en Mac, kan du ganske enkelt dra og slippe IPA-filen til iTunes-symbolet i Dock. Ved hjelp av iTunes på en Mac eller en PC, men du kan dra og slippe IPA på "Programmer" hvor den vises i biblioteket på venstre side. Koble iPhone og sørge for at det er valgt i listen over tilgjengelige enheter; og velg "Programmer" -fanen og sikre at IPA filnavnet er valgt for synkronisering. Sync Enheter og hvis iTunes verifiserer og godkjenner installasjonen, bør du se programmet på startskjermen på din iPhone.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha