Hvor stor er den største Tumor?

 Ifølge Guinness World Records, den største svulsten noensinne fjernet intakt fra kroppen veide 303 pounds og målt tre fot i diameter. Svulsten, som ligger på høyre eggstokk ble fjernet i 1991 under en operasjon utført av professor Katherine OA € ™ Hanlan ved Stanford University Medical Center i California. Operasjonen for å fjerne svulsten fra magen av en ikke navngitt 34 år gammel kvinne fjerner varte mer enn seks timer. Patologi Rapporten konkluderte med at svulsten var godartet. Pasienten har gjort en full gjenoppretting, og angivelig ikke søker behandling tidligere på grunn av sin sengeliggende og lider av agorafobi.

 Operasjonen for å fjerne worldâ € ™ s største intakte svulst ble fanget på film, og er tilgjengelig for å se på ulike videodeling nettsteder på nettet. Bildene viser et medisinsk team av 12 i operasjonsstuen prepping pasienten for kirurgi ved hjelp av en rød steril løsning kalt betadine. Legen forklarer at kvinnen skal plasseres på sin side for driften, herunder på ryggen kan bety knust av selve vekten av svulsten. Etter gjennomføring av framgangsmåten, svulsten hjulene ved driften plass på båre, noe som gir pasienten mer enn £ 100 mer fritt.

 En gjest nevnt på Oprah Winfrey Show var bare sjenert av å ha den største svulst av verdens € ™ s. Lori Hoogewindâ € ™ s 200-pound svulst, også festet til buken, et resultat av en genetisk lidelse neuro-fibromatosis, og er nødvendig for å fjerne en 18-timers livstruende kirurgisk prosedyre.

 I 2004, 47 år gammel rumensk kvinne som heter Lucica Bunghez gjennomgikk en operasjon for å fjerne en annen rival til den største svulst av verdens € ™ s, en 176-pound vekst forårsaket av neurofibroma. Svulsten ble pakket rundt pasienten € ™ s kroppen, noe som tynget henne liten ramme. Prosedyren tok åtte timer å Bunghezâ € ™ s svulst, sammenlignet med de seks-timers prosedyre av de største svulst av verdens € ™ s av for å fjerne intakt.

 Andre tilfeller av cystisk svulster og andre vekster har Mediaa € ™ s oppmerksomhet fanget på grunn av den alvorlige skjemmende forårsaket til pasienten, selv om veksten ikke? € ™ t klassifisere som stor svulst worldâ € ™ s. For eksempel, i 2004, legene fjernet en 16-pund ansikts svulst fra en 14-åring haitisk jente som heter Marlie Casseus, som ansiktstrekk allerede hadde blitt alvorlig forstyrret og ble nesten blendet av svulsten. Casseus ble født med et tilfelle av Polyostotic fibrøs dysplasi, bidrar til å befeste sin benbygning.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha