Hvor varmt Fuzzy

 En uklar varm velkomst er en søt liten båt som kan gjøres med et par rimelig elementer som kan bli funnet i de fleste båter butikker. De er små, runde og fuzzy, og de kan gjøres i hvilken som helst farge du velger. Varme kose kan gis til venner eller brukes til å dekorere for bursdagsfest til et barn. Du kan bruke dem i stedet for baugen på toppen av innpakkede gaver eller gaveposer ved å stikke føttene direkte til pakken med klar tape.

 Ting du trenger

 Liten pompom

 Lim

 2 rullende øyne

 Felt, 2 kvadrat inches

 Penn

 Saks

 Skrap sønn, 2 inches lang hver

 Instruksjoner

  •  1

 Velg en liten dusk, 1-2 inches bred, i alle farger. Dette vil være leder av den varme fuzzy. De fleste båter butikker har i mange farger og størrelser. Gjør en pompom varme fuzzy, så du trenger mer hvis du gjør mer enn én.

 2

 Lim to googly øyne, side om side på kaken. Øynene skal være mye mindre enn kaken stå i forhold.

 3

 Trekk begge føtter på undersiden av filten. De kan være av hvilken som helst form du velger, for eksempel menneskelige føtter eller fugl føtter. Fuzzy side vil være toppen av føttene. Hvis rommet er følte uklar på begge sider, sørg for at den siden du trekke på vender ned når du kobler til kake. Tegning føttene tett sammen, i ett stykke, vil det være enklere å kutte. Samlet skal føttene måle samme bredde som leader. Trim med saks, deretter plassere en dråpe lim på midten av føttene og fest pompom til bunnen.

 4

 Skjær 8 til 10 biter av wire, som hver måler 2 inches lang. Lim den ene enden av hver del av ledningen opp pompom å gi håret hennes. Du kan bruke en eller flere farger.

 Hint

 For å gjøre en varm fuzzy orm, lim 3 pongponger sammen på rad, så lim googly øyne i den ene enden. Fest føttene til bunnen av hver dusk.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha