Hvordan å angre SMS-meldinger

 Nesten alle har slettet en kort melding system tekstmelding fra en mobiltelefon, bare å innse senere at det var alltid nødvendig. Avhengig av hvor lenge siden SMS-meldingen er slettet, kan det være mulig å gjenopprette den. Hvis du vil avbryte sletting av en SMS-melding, må en data utvinning verktøyet lastes ned og installeres. Verktøyet vil skanne telefonminnet og rekonstruere slettede tekstmeldinger.

 Instruksjoner

 Dial 611 fra mobiltelefon til å ta kontakt med servicelinje for kunder fra leverandøren. Forespørsel om å ha dine SMS-meldinger slettet e-post eller skrives ut og sendes.

 Hvis leverandøren ikke vil tilby de slettede meldinger, tilgang til et webområde som tilbyr en SMS utvinning verktøyet. Last ned og installer en SMS utvinning verktøyet som "Infinity SIM Editor" eller "Data Doctor Recovery."

 Via USB-kabel, koble telefonen til datamaskinen. Anskaffe en USB SIM-kortleser hvis telefonen ikke har en USB-kontakt. Ta ut SIM-kortet fra telefonen og sett det inn på baksiden av kortleseren. Koble leseren til en ledig USB-port på datamaskinen.

 Åpne SMS utvinning verktøyet. Klikk "Verktøy". Velg "Les slettede SMS." Rull nedover listen over SMS-meldinger som er hentet og finne den du ønsker å gjenopprette. Høyreklikk meldingen, og velg "Gjenopprett."

 For å hente tidligere slettet alle meldingene, klikker du på "Verktøy" og velg "all SMS Gjenopprett." Klikk "OK" for å gå tilbake til SMS-telefon.

 Hint

 Ikke alle SMS utvinning programmer fungerer

 Hvis du oppdager at du mangler nødvendige meldinger, slutte å sende eller slette tekstmeldinger umiddelbart. Fortsetter som kan forårsake meldinger på telefonen skal bli erstattet av nye data, noe som betyr at meldingen ikke kan gjenopprettes. Mange mobil-leverandører vil ikke gi kopier av tekstmeldinger uten en rettskjennelse.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha