Hvordan å avlaste forstoppelse - Sunn mat

Forstoppelse kan føre til en urolig mage og tarm bevegelser er smertefulle. Når forstoppelse er vanlig, er det best å finne en lege, men der hjemmelagde oppskrifter for å overvinne dette ubehaget. For sporadisk forstoppelse, avføringsmidler tilgjengelig, men det er forskjellige bør brukes med forsiktighet fordi de kan føre til avhengighet og dårlige reaksjoner i tarmen, for eksempel kolon kan bli lat; i de fleste tilfeller, leger anbefaler sunne behandlinger for forstoppelse, basert på å spise sunn mat og bedre mat vane.

Sikker sunn mat er medisin av sykdommen; Først er det tilrådelig å øke forbruket av vann. Hvis nok vann er ikke fulle, de avføring blitt vanskeligere, du bør spise minst åtte glass vann om dagen. Dernest bør du øke fiber inntaket. Du spiser mat som inneholder kostfiber, vil bidra til å gi en sunn balanse til kroppen, og vanligvis avlaste forstoppelse; disse matvarene er avføringsmiddel og i gruppen er hele korn, bønner, og de fleste frukter og grønnsaker bør ikke gå glipp av på et sunt kosthold. Hvis du ikke kan få nok fiber gjennom kosten, bør du vurdere å ta fibertilskudd. Tredje, fysisk aktivitet bør økes; vandre minst tjue til tretti minutter om dagen hjelper tarmene til å bevege seg raskere, stillesittende livsstil derimot er assosiert med en høyere forekomst av sykdommen.

Noen massasje teknikker kan bidra til å forbedre avføring og hjelp evakuering; De bør være myk, men fast massasje fra nederst til høyre og gjør turen av tarmen med hendene, med særlig vekt på venstre side av magen som er der tykktarmen er plassert. Ved å følge disse instruksene, kan du merke en forbedring i forhold til problemet med forstoppelse, men noen forholdene krever medisinsk behandling til slutt forstoppelse.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha