Hvordan å bestemme størrelsen bevegelige lastebil jeg trenger

 Det er ikke så mange mennesker som liker å flytte fordi det er mye arbeid og krefter å få pakket elementer. Deretter må du laste og losse alle tingene dine på nytt. En vanskelig avgjørelse i løpet av forskyvning prosessen er å prøve å finne ut hvilken størrelse bevegelige lastebil, bør du bruke, fordi du ikke ønsker å betale for flere lastebiler enn du trenger. Bestemme riktig størrelse er en gjetning, men med noen generelle retningslinjer, kan du velge den beste lastebil for dine behov.

 Ting du trenger

 Paper

 Penn

 Kalkulator

 Instruksjoner

 Gå rundt huset ditt og telle antall rom i huset og lagre nummeret. Sørg for at du telle alle rom, inkludert bad og fellesarealer.

 Multiplisere antall mynter du har i hjemmet ditt med 150.

 Uansett hvor mange du ender opp med vil bli brukt som et mål kubikkfot for plass på flyttebil. For eksempel, hvis du har tre soverom, trenger du 450 kubikkfot lastebil romfart. Regelen går som dette:

 Lastebil 12 fot: 450 kubikkfot
 Lastebil 16 fot: 800 kubikkfot
 Lastebil 22 fot: 1200 kubikkfot
 Lastebil 26 fot: 1400 kubikkfot

 Ta antall mynter du har i ditt hjem og bruke det tallet mot følgende skala:

 Lastebil 15 fot, tre soverom
 Lastebil 20 fot, fem soverom
 Lastebil 24 fot, åtte soverom

 Sammenligne de to guider i trinn 3 og 4 med lengden av biler tilgjengelig i din lokale lastebil utleie butikk. På dette punktet, er den tryggeste alternativet er å gå en størrelse større enn hva du egentlig trenger, bare i tilfelle du trenger mer plass eller har feilberegnet. For eksempel, hvis du har en fem-roms leilighet, i henhold til de to kortene som du trenger enten en 16-fots lastebil eller en 20 fots lastebil. For å sikre at du har nok plass i bilen, leie en lastebil 20 eller 22 fot. På denne måten vil du ikke nødt til å gjøre to turer, som tar lengre og til slutt koste mer penger.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha