Hvordan å blande Nitro bensin med bensin

 Nitro drivstoffet er en blanding av flere elementer som danner et brennbart brennstoff kjøligere og mindre, noe som gir mer effekt. Det kan forsinke prosessen og hindre overoppheting. Nitro drivstoff er en blanding av 30 prosent av nitrometan, noe som er det element som gjør det mindre brennbart drivstoff. Det er også forventet 50 prosent metanol, slik at motoren avkjøles raskere, gir det mer kraft. Resten av nitro drivstoffblandingen er olje og tilsetningsstoffer som bidrar til at motoren går jevnt. For å bruke dette drivstoffet i en to-takts motor, bør det være blandet med gassen.

 Ting du trenger

 Brukerhåndboken

 Syntetisk olje

 Blyfri bensin

 Bucket

 Tyrkia Baster

 Maling shaker

 Instruksjoner

 Bestemme drivstoff-olje-forholdet som kreves for din motor. Ta kontakt med eieren av enheten for å finne denne informasjonen.

 Finne ut hvor mye olje og gass, må du i miksen. Fordel det første tallet i forholdet mellom størrelsen på brennstofftanken for å finne ut hvor mange unser olje er nødvendig. Trekke dette nummer fra størrelsen av tanken for å bestemme antall unser gass som vil være nødvendig. Se tilbake på brukerhåndboken for å finne ut størrelsen på drivstofftanken.

 Bestem hvor mye nitro drivstoff blanding med olje og gass. Man må være lik gasskomponenten nitro brennstoff i blandingen.

 Plasser en bøtte på et flatt underlag i et område som er godt ventilert. Bøtten bør være nok til å inneholde hele stor blanding. Dette vil avhenge av størrelsen på drivstofftanken.

 Sprute riktig målt mengde olje i bøtte med en baster som har målemerker. Gjenta denne fremgangsmåten for nitro brensel og gass.

 Bland gass, nitro drivstoff og olje i bøtte med en malingsrister inntil alle væsker er grundig blandet.

 Helle nitro drivstoff og gassblandingen inn i bøtte i bensintanken på to-takts motor.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha