Hvordan å blokkere samtaler og SMS-meldinger på en HTC Inspire

 Med HTC Inspire, kan du blokkere uønskede numre ringer eller sender SMS fra telefonen. Blokkere en innringer ved å skrive inn nummeret eller velg en kontakt fra kontaktlisten. Vise og slette tall fra blokkert anropslisten blokkert ved å gå inn på skjermen innringere fast i menyen til enheten. HTC Inspire gir også Blokkert Call History funksjon slik at du kan se hvem som har blokkert tallene har forsøkt å kommunisere med telefonen.

 Blokker kontakt eller et nummer

  •  1

 Trykk på "Phone", mens Hjem-skjermen HTC Inspire er i sikte. Telefon-programmet åpnes.

 2

 Trykk på "Meny" -knappen for å vise kameraets meny.

 3

 Trykk på ikonet "blokker samtaler" i menyen til enheten. Den blokker samtaler skjermen viser en liste med tall og kontakter som er blokkert på telefonen.

 4

 Trykk på "Legg call" for å åpne dialogboksen Legg den som ringer.

 5

 Trykk på "Velg populære" for å velge en kontakt i adresseboken, eller klikk "Add Reference" for å legge til et telefonnummer i listen. Hvis Velg fra populære er valgt, åpner kontaktlisten din. Hvis legge til nummeret er valgt, åpnes telefonnummer input boksen.

 6

 Pressekontakt navn hvis du velger å blokkere Siden populært. Hvis du velger Add Reference, skriver retningsnummeret til den som ringer uønsket og telefonnummer i telefonnummeret innspill boks.

 7

 Trykk "OK". Den angitte nummeret er blokkert samtaler og SMS på telefonen.

 Se historien om blokkerte samtaler

 1

 Trykk på "Telefon" for å åpne telefonprogrammet, trykker du på "Meny" -knappen. Enhetsmenyen vises.

 2

 Trykk på "blokkerte innringere" i menyen på enheten for å åpne listen over blokkerte tall og kontakter.

 3

 Trykk på ikonet "History blokkert samtaler" nederst på skjermen. Samtalen blokk History åpnes skjermbildet for å vise en liste over blokkerte innringere som prøvde å ta kontakt med telefonen.

 Hint

 Å oppheve blokkeringen et blokkert nummer, åpner Blokkert ringer skjermen i Enheter-menyen og trykk "Delete". Den vise på nytt Screen Caller blokkert med en boksen ved siden av hver kontakt. Trykk på boksen ved siden av nummeret for å låse opp, og trykk "Delete". Trykk "OK". Utvalgte tall slettet fra anropslisten og blokkert avblokkeres.

 Informasjonen i denne artikkelen gjelder HTC Inspire 4G. Instruksjonene kan variere litt eller betydelig for andre HTC-modeller.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha