Hvordan å bruke et Bluetooth-headset

 En Bluetooth-headsettet er satt til å bli en obligatorisk tilbehør for enhver mobiltelefon bruker. Markedet for Bluetooth headset, som er i stand til å gi håndfrie samtaler, gikk gjennom taket. Betraktet som en high-end luksus, høykvalitets Bluetooth headset er nå tilgjengelig i alle prisklasser. Det finnes flere forskjellige modeller tilgjengelig, og velge ett avhenger av hva som er mer behagelig for deg å bære.

 Ting du trenger

 Bluetooth headset

 Velg en Bluetooth headset som passer godt

  •  1

 Velg en Bluetooth utforming som passer i øret med en ørepropp. Den ørepropp er dekket av formede myke gel som følger med enheten i forskjellige størrelser. Teste ulike størrelser for å finne en som passer perfekt nok til å stenge ute støy fra omgivelsene, men ikke for ubehagelig når slitt i flere timer.

 2

 Velg en Bluetooth headset laget for å henges rundt øret. De ørebøyler stabilisere enheten og må formes for å passe konturene av øret for komfort. Disse Bluetooth headset typene pleier å være mer komfortable enn ørepropp-modeller, men kan være mindre sikker i øret.

 3

 Velg utformingen av Bluetooth headset som har det meste av samhold omfavne øret. Vanligvis, med en mikrofon som strekker seg mot munningen, disse enhetene er tilstrekkelig fleksibelt til å tilpasse seg størrelsen av øret for økt komfort.

 4

 Betrakt et Bluetooth headset med øretelefoner som omslutter ørene og delta i nakken din. Hvis du planlegger å bruke hodesettet til å lytte til musikk, i tillegg til å snakke i telefonen, slik at du kan høre stereolyd og et robust design.

 5

 Ved hjelp av en Bluetooth-headset som ser ut som en hjelm når du arbeider på datamaskinen for lange perioder av gangen. Du vil ha alle fordelene med Bluetooth-kabelen, men komforten av vanlige hodetelefoner.

 6

 Betrakt et Bluetooth headset halsbånd hvis du finner ubehagelig å bære design på øret. Med uttrekkbare hodetelefoner, disse enhetene henge rundt halsen som et smykke.

 Hint

 Kjøp en Bluetooth bilmonteringssett til bilen din hvis du finner ubehagelig å ha et Bluetooth-headset, men likevel vil sikkerheten og bekvemmeligheten av håndfri kommunikasjon mens du kjører.

 Noen Bluetooth ørepropp hodetelefonene har også avtakbare ørebøyler for ekstra stabilitet.

 Sammenligne vekten av Bluetooth-hodetelefoner du vurderer. Små enheter er mer komfortable, men noen ganger må du ofre batterilevetid.

 Prøv på hjelmen stilen du vurderer før du kjøper eller kjøpe fra en butikk med en sjenerøs returrett. Du kan finne din feil hjelm komfortabel når du bærer i noen timer.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha