Hvordan å designe en bil Rubber Band

 Gjør gummistrikk bil er en vitenskap prosjekt som lærer potensiell og kinetisk energi. Bruke noen vanlige husholdningsartikler, kan du designe en strikk bil basert på strikken som sin energikilde. Dette prosjektet også lærer på farten, og kan brukes som en del av et undervisnings leksjon både i klasserommet og hjemme. Bilen, en gang fullført, kan bevege seg på ulike hastigheter avhengig av hvor mye du ender strikken.

 Ting du trenger

 5-tommers med 6 tommers stykke bølgepapp

 Regel

 Saks

 Blyant

 1/8 tomme tykk trepinne

 Duct tape eller

 2 tappekran skiver, 1/4 tommers

 2 CDer

 Plakat kitt

 En gummistrikk

 Blyanter, penner, tusjer eller

 Instruksjoner

 Kutte et hakk på siden av 5 inches av papp. Ved hjelp av en linjal, sørg for at den første bestillingen måler 1,5 inches dyp og 2 inches bred. Gjør markerer med en blyant for å være sikker på at du skjærer hakket i riktig størrelse.

 Skyv spyd gjennom pappen så nær ytterkanten som du kan, så det er en jevn mengde spyd pinne på hver side. Dette vil være den aksel på bilen din.

 Vikle et lite stykke duct eller maskeringstape rundt den midtre delen hvor din skrive spyd hakket. Slå tapen som holder seg for å opprette en kontakt for gummistrikk.

 Plasser en vaskemaskin i CD sentrum hvor hullet er. Skyv CD og vaskemaskin på akselen som du gjorde i trinn 2. Bruke kitt vises, slår CD pinnen og skiven sammen. Sørg for å trykke sammen bitene nøye for å sikre at det forblir. Gjenta trinnene for hjulet på den andre siden.

 Fest gummibåndet på den motsatte enden av akselen med tape.

 Fest den andre enden av strikken og fest den til kontakten ved å pakke. Pakk akselen et par ganger. Som strikken utfolder seg, produsere deg energi for at bilen skal gå. Jo mer du avslutter gummi band, er det mer energi tilgjengelig for hjulene av bilen-og lenger og fortere bilen går.

 Finn en flat, vind gummistrikk og la fly bilen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha