Hvordan å designe en kopp Model

 En personlig krus kan gjøre en stor billig gave eller bare forbedre din morgenkaffe med en inspirerende sitat, bilde eller design. Det er mange måter å designe din egen kaffe krus. Nettsteder liker, som deretter profesjonelt trykt og sendt hjem til deg. Andre selskaper, inkludert Starbucks, tilbyr spesielle vannglass kopper som tillater deg å dra ditt eget design i en klar plast boks. For smarte karer, noen grunnleggende forsyninger er alt som trengs for å lage din egen mal for en kopp virkelig one-of-a-kind.

 Ting du trenger

 Ren kopp tørr

 Blyant

 Kontakt papir

 Cutter

 Liten pensel

 Permanent emalje maling i oppvaskmaskinen

 Utforme Eier du Mug Mal

 Velg malen du ønsker å plassere på krus. Mulighetene er uendelige - du kan velge en enkel geometrisk mønster, en gjenkjennelig form som et dyr eller en blomst, eller til og med et ord eller en setning som du liker. Hvis du finner et design du liker på datamaskinen, skrive det ut. Du kan også melde deg på et design av et magasin, en bok, eller fra mindre åpenbare kilder som en veske eller et postkort. Når du har valgt din design, klipp så nøyaktig som mulig med en kutter.

 Plasser kutt design på kontakt papir og spore rundt den med en blyant.

 Skjær ut spores disposisjonen med en kniv og kaste papir inne i disposisjonen. Dette er din kopp modell.

 Skrell kontakt papir utenfor sokkelen og nøye feste den på koppen. Hvis du vil at sentrert design, kan du måle den første koppen og plassere et lite merke der toppen av sjablongen skal gå.

 Male innsiden av malen på krus bruker oppvaskmaskin, permanent emaljemaling tilgjengelig i håndverks butikker. La modellen av kontakt papir i 10 minutter for å la spillet av maleriet.

 Skrelle av kontakt papir nøye. Bruk en fuktig papir håndkle eller bomullspinne for å korrigere rufsete kanter. La malingen tørke i 10 dager før bruk.

 Hint

 Du kan bruke papirmodell samtalepartner på andre kopper inntil viskositeten forsvinner.

 Hvis du ikke finner et bilde du liker, kan du frihånd ditt eget design direkte på kontaktpapir.

 Sørg for at du bruker ikke-giftig, oppvaskmaskin maling som er designet for bruk på keramikk.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha