Hvordan å donere til veldedighet Art

 Veldedighet auksjoner er en populær samle midler i mange lokalsamfunn, bedrifter og enkeltpersoner som gir donasjoner av varer og tjenester. Alle med originale kunstverk kunst er en potensiell donor. Individer som kjøper tømmer og gir sine samlinger til veldedighet, og gir støtte både kunstnere og samfunnet, mens få skattefradrag til nytte. Nøkkelen til suksess er å dokumentere, ta kontakt betalbar skatt, og følge reglene på markedsverdi.

 Ting du trenger

 Creation

 kvitteringen eller sertifisert Art Appraisal

 Instruksjoner

 Bruk kvittering som bevis på verdien, hvis kunstverk ble kjøpt i år. Du kan trekke fra markedsverdien av et kunstverk. Markedsverdi er prisen at arbeidet ville selge for på det åpne markedet.

 Sammenligne kjøpesummen med dagens markedspriser for tilsvarende arbeid av kunstneren. Ifølge "Bestemme verdien av donerte varer" IRS Publication # 561, donert kunst verdt mindre enn $ 5000 krever ikke en vurdering. Art verdi over $ 20000 kreve ytterligere dokumentasjon, inkludert et fotografi og evaluering. Sjekk nettsiden til skattemyndighetene for bestemte former og forskrifter for å støtte søknaden.

 Velg en kunst takstmann for å dokumentere verdien med en styrking av kunst sertifisert. Ifølge National Appraisal Institute, krever skattemyndighetene vurderinger som skal gjøres av andre enn den personen som solgte kunstverk. Bransje kataloger er tilgjengelig på nettet for NIA og amerikanske sensur Association.

 Velg en veldedig organisasjon. Lokalsamfunnsorganisasjoner som YMCA, skoler, kunstgrupper, religiøse organisasjoner og tjenester, offentlig kringkasting, biblioteker og museer er sannsynlig å sponse en samling årlige veldedighetsfond. Søk annonser for disse hendelsene, eller ring for å spørre om en veldedig auksjon er planlagt.

 Spør utvalgt veldedig av deres suksess å motta markedsverdien for illustrasjonene gitt i verdiområdet som er tilordnet ditt potensial donasjon.

 Oppmuntre veldedighet videreselge kunstverket å plassere et minimum bud eller reserve i arbeidet, slik at salgsprisen reflekterer mer nøyaktig den sanne verdien av kunstverket. Selge ut på en veldedig auksjon for priser under markedsverdien, kan påvirke den oppfattede verdien av kunstnerens arbeid og redusere den reelle verdien av kunstnerens arbeidsmarkedet.

 Ta kontakt med din regnskapsfører eller skatt advokat til gjeldende skatteregler om donasjoner av kunst.

 Hint

 Artister som donerer sitt eget kunstverk til veldedighet har lov til å trekke fra kostnadene for materialer, ikke markedsverdien av arbeidet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha