Hvordan å erstatte en termo?

 Avhengig av modell, noen gassovner, kjeler, og broiler antent av en elektrisk gnist metode. I de fleste tilfeller, en gasstennflamme som er nødvendig for avfyring. Av en enhet vil ikke fungere godt fordi piloten lyset er ute. I så fall kan det være nødvendig å skifte ut et termoelement. Et termoelement er kobberrøret med en kulelignende ende som øker temperaturen av pilotflammen.

 Det er best å starte med å prøve å styre i henhold til instruksjonene på ovn, varmtvannsbereder, eller broiler enhet til knivstikking på nytt. Vanligvis en gasskranen med tre institusjonene vil være klart. Bare slå til "off", vent til den forsvinner gassen og vri gasskranen til innstillingen merket "pilot". Deretter holder en kamp til piloten mens en reset-knapp. Hvis pilotflammen forblir på, slår gassventilen til "på". Men hvis piloten ikke bli tent, er neste skritt å erstatte en termo.

 Et termoelement erstattet, gassinnløpsventilen stenges først. Deretter må ventilen fjernes slik at brennerne er både lett å se og lett å jobbe med. Koble termo fra styreenheten. Dette kan vanligvis gjøres ved å løsne holdemutteren. Den andre enden av termoelementet kan ganske enkelt trekke hvorvidt det er en andre holdemutteren, som må skrus ut.

 De fleste hjem forbedring sentre vil selge termo. En person som arbeider i butikken vil være i stand til å finne kunder når materialene viser erstatte en termo. Som et prosjekt begynner, er det viktig at kobberrør ikke er knekk eller knuses. Den andre primærhelsetjenesten må være at den sfæriske delen av termo til pilotbrenneren trenger å røre. Hvis det ikke kan varmes opp, vil ikke maskinen fungere.

 Etter at termoelementet på riktig sted, og berøring av pilotflammen, kan den holdes fast på plass ved å re-skru fastholdingsmutterne. Gassen må være slått på igjen, og piloten skal relit. Denne gangen piloten skal være tent

 Hvis ved en tilfeldighet, piloten vil ikke bli tent, kan det være for svak. Flammen skal være blå med gul spiss. Hvis det er for mye, andre farger eller gult på spissen, ville det være en design eller pilotrøret må rengjøres som mulig. Dette kan gjøres raskt med en nål.

 Totalt, utskifting av et termoelement bare omtrent 15 minutter. Men som med alle problem, hvis det er andre problemer oppstår, eller hvis det er andre problemløsende teknikker er nødvendig, kan det ta mye lengre tid. Som med ethvert hjem forbedring eller reparasjon, må du alltid sørge for at strøm og gass er slått av før du starter prosjektet. I tillegg kaller en spesialist for å få hjelp om vanskelige problemer.

  •  Termoelementer genererer spenning som er proporsjonal med den varme som de måling eller overvåking.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha