Hvordan å erstatte et batteri i en Chevy Key FOB

 Bytte batteri i nøkkelringen Chevy koster svært lite og krever ikke omprogrammering. Keychain bruke en standard klokke batteri som kan bli funnet på noe stoff butikk eller lagre ulike varer. Du kan også ha endret seg for deg ved å kjøpe batteriet i en gullsmedforretning. Forhandlere selger også batterier, men belastningen nesten dobbelt så mye som i en butikk på hjørnet av det lokale stoffet.

 Ting du trenger

 Små Philips-head eller flat skrutrekker

 Watch Batteri

 Dime

 Instruksjoner

 Undersøk baksiden av nøkkelknippet. Hvis det har en skrue, og deretter bruke riktig skrutrekker til å fjerne skruene og bytte ut batteriet med et nytt. Ikke berør elektroniske kretser. Sett på lokket og sett skruen.

 Inspisere nøkkelknippet langs plast sy for en liten fordypning som gjør det mulig for en liten flat skrutrekker til å settes inn. Stikk en skrutrekker og slå, med skrutrekkeren som brekkstang. Det skal vises helt åpen og tillater deg å skifte ut batteriet, så Snap Back on like lett.

 Vurdere om nøkkelen holderen kan bli tvunget åpen hvis den ikke har noen åpenbar eller synlig fordypning skruen en flat skrutrekker. Vanligvis kan kvadrat formet nøkkelknippet pried åpne med en krone eller en liten flat skrutrekker. Sett objektet i enden av hullet på nøkkelknippet der den festes til din nøkkelring - den delen som overlater resten av BOA. Sett krone eller skrutrekker inn i hullet og sy rundt lommen, og nøkkelringen bør perfekt pop åpne. Bytt ut batteriet og knipse lommen på plass.

 Hint

 Hvis du ikke kan finne en liten skrutrekker, vil et metall neglefil fungere. Filen innsiden av et par spiker saks kan brukes til å gjøre arbeidet til en liten Philips-head eller flat skrutrekker.

 Fordi skruene på en nøkkelring kan være små, vurdere å ha et kjøleskap magnet i nærheten som du kan plassere skruene slik at du ikke mister den.

 Du kan kjøpe en liten skrutrekker med en magnet i en auto deler butikken. Mange uavhengige auto deler butikker tilbyr dem gratis som salgsfremmende elementer med sine logoer på dem, mye som en bank gir penner.

 Hvis nøkkelen fob ikke fungerer, sjekk brukerhåndboken for å programmere den på nytt. Vanligvis kan nøkkelring programmeres ved hjelp av en sekvens av trinn som er å vri om tenningsnøkkelen til "Off" til "On" i en fastsatt periode.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha