Hvordan å formatere og installere WinCE på en GPS

 Windows CE er et innebygd operativsystem Microsoft gjorde min helt grunnleggende. Den brukes i en rekke mobile plattformer som mobiltelefoner, PDAer og mange GPS-systemer. Det mangler mange viktige funksjoner i de mest komplette operativsystemer, men det kan gi støtte til programmer, spill og ekstern navigasjon fil. Formatering og reinstallere Windows CE er faktisk ganske enkelt. Prosessen bør ikke ta mer enn femten minutter.

 Ting du trenger

 USB-kabel

 Windows Mobile Device Center

 Instruksjoner

  •  1

 Peke nettleseren til Windows CE nedlastingssiden.

 2

 Last ned den siste versjonen av Windows CE installasjonsfilene og lagre dem på din lokale harddisk.

 3

 Åpne Windows Mobile Device Center. Hvis du ikke har Windows Mobile Device Center er installert på datamaskinen, kan du navigere din nettleser til nedlastingssiden for Windows Mobile Device Center. Lagre installasjonsfilen på den lokale harddisken og kjøre den når nedlastingen er fullført. Følg instruksjonene på skjermen for å installere Windows Mobile Device Center.

 4

 Koble GPS-enheten til datamaskinen via en USB-kabel. En varslingsvindu skal vises når Windows Mobile Device Center registrerer GPS-enheten.

 5

 Klikk på "File Management" i hovedmenyen for Windows Mobile-enheter, og dobbeltklikk på GPS-systemet til å åpne en ny fil søkevinduet. Dra og slipp den ferdige filen fra Windows CE installasjon på GPS-enheten. Når filoverføringen er fullført, kobler GPS-enheten fra USB-kabelen.

 6

 Klikk på Windows-ikonet i øvre venstre hjørne på GPS-skjermen. Klikk på "File Manager" og bla nedover til du ser Windows CE installasjonsfilen. Velg installasjonsfilen og trykk "OK" for å automatisk starte Windows CE gjenbosetting prosessen. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre format og reinstallere. GPS-enheten skal starte automatisk når prosessen er fullført.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha