Hvordan å fortelle hva slags bremser en bil

 For å bestille bremsedeler for din bil eller lastebil, vil du bli spurt om det har plate eller tromme, makt eller blokkeringsfrie bremser. Du kan ta beslutningen om å bremse bilen uten å jekke bilen og fjerne hjulene.

 Instruksjoner

 Se gjennom ett av hullene i toppen av forhjulet. Hvis bilen er utstyrt med skivebremser foran, vil du se at bremseskiven en glatt overflate og strålende en tomme eller to bak rattet. Hvis det ikke har skivebremser foran, vil du se en runde utseende rustne bremsetrommelen.

 Se gjennom ett av hullene i toppen av en av bakhjulene. Du vil se enten en bremse rotoren, som er glatt, skinnende og flat, eller en bremsetrommel, som vil være rund, grov og trolig svært rustne ute.

 Se på baksiden av hjulet og dekket hvis du ikke kan se klart nok gjennom et hull i hjulet. Skivebrems har en gummislange fra akselen eller kroppen bremsekalippernes; en trommelbrems har et metallrør.

 Finn ut om bilen er utstyrt med ABS-bremser med en av disse metodene:
 1) Vri tenningsnøkkelen og se varsellampene på dashbordet. Hvis bilen er utstyrt med ABS-bremser, vil det være en "ABS" eller lys "anti-lock" opplyst.
 2) Se etter en ledning på baksiden av hvert hjul. Sjekk både foran og bak at noen biler har ABS like før, mens andre kan ha foran og bak.
 3) Kontakt din forhandler med VIN-nummer og spør.

 Åpne panseret og se etter en stor runde metall å være 10 eller 12 inches i diameter på baksiden av førersiden av motorrommet. Dette er kraften booster. Hvis du har noen av disse, bilen bremser.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha