Hvordan å identifisere en dynamo etter nummer

 Generatoren gir strøm til bilen når motoren går og lader batteriet på bilen din. Uten generator du vil brenne raskt gjennom lasten i systemet, noe som er grunnen til at når festen slutter å fungere, kan du ikke være i stand til å starte bilen i det hele tatt. Hvis du trenger en erstatning dynamo, sjekke nummeret på spillet slik at du kan finne det riktige ordet med samme nummer.

 Instruksjoner

 Størst generatoren i bilen eierens guide. Skal inkluderes i den delen av deler og referanser. Hvis du ikke har en guide eller guide nevner ikke denne informasjonen, sjekk dynamoen selv.

 Åpne panseret og finn dynamo. Det vil på motoren er koblet til viften beltet. Dynamoen har sideåpninger som du kan se den kobber kabling.

 Se etter nummeret på dynamoen. Hvis du ikke kan se hele nummeret, fjerne justerings med en nøkkel. Fjern dynamoen og finne delenummeret på den. Når du har nummeret, identifisere deg din dynamo.

 Bruk delenummeret til å finne en erstatning på nettet eller i en fysisk butikk av bildeler. Hvis du er i en butikk, gir nummeret til en representant for kundeservice. Det samme nummeret vil være på det nye spillet.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha