Hvordan å identifisere en Turbo-Hydromatic girkasse

 Den Turbohydramatic overføring linje Chevrolet er den neste utviklingen av Chevy Powerglide overføring, pålitelig overføring tilbys først i 1960 når Powerglide ikke kan forbedres, er THM serien utviklet. Den hydrauliske THM Serien består av THM700, THM400, THM350 og minste THM200 hovedsakelig brukt på firesylindrede motorer. For mange år THM serien var statsminister automatgir Chevrolet og ble brukt på et bredt spekter av kjøretøy programmer. Identifikasjonen utføres ved å telle boltene i transmisjonshuset og identifisere pan form.

 Instruksjoner

  •  1

 Krype under bilen for å identifisere transmisjonen, hvis det fremdeles er installert. Hyllen er plassert på bunnen av THM overføring, boltet til transmisjonshuset.

 2

 Legg merke til den pan form. Turbohydramatic Hver har en unik form og hvert ledd er vist i innloggingssiden av Chevrolet Car Club of Victoria. Både THM400 og 200 er uregelmessig formet panner, mens THM700 er rektangulær og THM350 er firkantet med et hjørne i en vinkel.

 3

 Tell antall av de pan monteringsbolter for THM. Dette THM700 bolter 15, den THM200 16, og THM400 THM350 og de to boltene 13. Forskjellen mellom de to er kjelen form.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha