Hvordan å inngi en bevegelse for å avvise bedriftsløsninger

 Pro SE er et latinsk begrep som brukes i det juridiske miljøet for en person som velger å representere seg selv i retten. En pro vil avvise begjæring inngitt til retten av en person som møtte for retten. Bevegelsen ba retten om å avvise en rettssak på manglende kvalifikasjoner eller kompetanse. Et eksempel kan være en klage sendt inn av en søker som ikke var faktisk den fornærmede eller hvis hendelsen fant sted i en ikke omfattet av jurisdiksjonen til domstolen plassering.

 Ting du trenger

 Legg merke til den form for bevegelse

 Støtte for søknaden

 Patent service

 Instruksjoner

 Gå til tinghuset der søknaden ble innlevert eller gå til Palace of Justice hjemmeside og laste ned avvise form. Fyll ut skjemaet og ta kopier. Fest underlagsdokumenter som informasjon som viser plasseringen av hendelsen.

 Send en kopi av skjemaet til å avfeie den andre parten bruker sertifisert post. Behold en kopi av fakturaen for å vise retten. File dokumenter med kontorist kontor. Ekspeditøren vil gi en kopi stemplet og skrevet inn på programmet for dine poster.

 Sjekk postkassen din og skriv inn en bestilling signert av dommeren. I de fleste rettsområder, tar det mellom sju til 30 dager for dommeren å ta en avgjørelse om din bevegelse. Hvis forespørselen er avvist, være forberedt på å svare på klagen og kan møte i retten for en høring eller rettssak.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha