Hvordan å inngi en frigjøring begjæring

 Ved å sende inn en begjæring om frigjøring, kan en ung person juridisk skille og bli uavhengig av foreldre eller verge. Empowerment prosedyrer og krav varierer fra stat til alltid konsultere en advokat og rettssystemet i staten før innlevering. I de fleste tilfeller, ungdom i alderen 16 år eller eldre, gift, i de væpnede styrker, eller leve atskilt fra sine foreldre og støtte fullt ut, er kvalifisert til fil for frigjøring. Innskudd frigjøring krever utfylling og innlevering mange former for rettferdighet av staten og en høring før en dommer, som skal avgjøre om frigjøring er i beste interesse for ungdom og familie.

 Instruksjoner

 Få tak i og fylle ut skjemaene som kreves for myndiggjøring status. Disse skjemaene varierer fra staten, men inkluderer vanligvis en generell begjæring om erklæringen av frigjøring av den mindreårige, form og liste opp dine utgifter og inntektskilder. Du må kanskje lage kopier av disse skjemaene eller andre dokumenter.

 Fjern de nødvendige skjemaene i din lokale krets domstol. Du kan vanligvis ta med skjemaene til kontoret til kontorist av domstolen i arbeidstiden.

 Betale den nødvendige søknadsavgiften med en sjekk eller penger. Avhengig av din tilstand, kan disse avgiftene varierer mellom $ 100 og $ 300. Noen stater tillater deg å be om et gebyr waiver hvis du ikke har råd til det, men husk at en av prinsippene for frigjøring beviser din evne til å fullt ut støtte deg økonomisk. Hvis du ikke kan betale avgifter, kan det være lurt å revurdere frigjøring.

 Vent til planlegging hørselen, eller i noen tilfeller en formell fraskrivelse høring. Avhengig av hvor du befinner deg og omstendigheter, kan dommeren kreve at du og dine foreldre eller foresatte til å delta på en høring, med mindre dine foreldre / foresatte signere en fraskrivelse. I slike tilfeller kan retten kunne avgjøre saken uten å høre.

 Delta i alle forhandlinger er planlagt etter behov. Du kan vanligvis å innkalle relevante vitner til å vitne på dine vegne på en høring, som eiere, arbeidsgivere, lærere eller rådgivere.

 Hint

 Det er en god idé å konsultere og ansette en advokat til å hjelpe deg i denne prosessen.

 Trinnene ovenfor er generelle for alle stater, og kan ikke være aktuelt i alle tilfeller.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha