Hvordan å inngi en politirapport uten bevis

 Hvis du er et offer for kriminalitet eller har vært vitne til en forbrytelse eller dens konsekvenser, kan du sende inn en politianmeldelse. Du er ikke pålagt å gi bevis når du sende inn en rapport. Hvis noen stjeler vesken din, for eksempel, eller hvis du vitne til en hit-and-run driver i nabolaget ditt, politiet vil ikke kreve at du presentere bevis for forbrytelsen. De vil ta din uttalelse og bruke det i deres etterforskning. Filing en politirapport betyr en politimann si en forbrytelse; det betyr ikke at du må fylle ut et eget skjema.

 Instruksjoner

 Ring politiet hvis du vitne til en forbrytelse, eller hvis du ønsker å signalisere at du har vært utsatt. Politiet kan be deg om å plassere rapporten på telefonen, eller de kunne sende en offiser til stedet for å få en rapport fra deg. Hvis du er i nærheten av politiet, kan du gå dit i person til å fortelle en offiser hva som skjedde.

 Snakk med politibetjenten omstendighetene rundt forbrytelsen, å gi så mange detaljer som mulig. Hvis du har bevis eller vise politiet kan alle fysiske detaljer knyttet til kriminalitet, for eksempel et knust vindu eller skade på kroppen, forteller agenten om det.

 Start nettleseren og åpne nettsiden til din lokale politiet dersom du ønsker å sende inn en politianmeldelse på nettet. Hvis politiet hjemmeside har en form for innlevering av politiets rapport, klikker du på den og skriv inn detaljene. Inkluder kontaktinformasjon slik at politiet kan kontakte deg hvis de har spørsmål eller trenger å diskutere etterforskningen med deg.

 Hint

 Dersom forbrytelsen er i gang, kan du ringe 911 umiddelbart.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha