Hvordan å kjempe mot en avgift AWOL

 Et fravær uten permisjon kostnad er en alvorlig juridisk sak. Straffen for å gå AWOL kan være alvorlig. Som medlem av det militære, hvis du har vært borte fra din tildelte innlegg for mer enn 30 dager, er du tatt i arrest. Du må iverksette umiddelbare avgjørende tiltak mot en AWOL kostnad og ofte trenger juridisk hjelp for å unngå alvorlige konsekvenser. Les videre for å lære mer.

 Instruksjoner

 Forstå de alvorlige konsekvenser for desertering. Det vil være en føderal arrestordre mot deg, og du er tatt i arrest til enhver tid, selv ved en rutinemessig trafikk stopp.

 Vis at du ikke var i virkeligheten ikke til stede under den tiden av hæren hevder at du var borte. Anklagen mot AWOL kan du ta hvis du manglet. Du kan være i stand til å lykkes bekjempe belastning hvis det var litt forvirring om ditt fravær.

 Hevde at fraværet ditt er godkjent. Selv om du ikke var til stede på den hær hevder at du var, kan du være i stand til å bevise at noen har godkjent fraværet ditt som en måte å kjempe mot din AWOL kostnad.

 Vis at du har søkt på en konsesjonssøknad og kravet ble urettferdig avvist. Dette er et forslag litt vanskeligere, fordi militæret har vanligvis bred skjønn å bestemme når man skal nekte en søknad om tillatelse. Videre innebærer dette argumentet som du vanligvis ensidig tatt beslutningen om å forlate, til tross for pålegg du ikke vil forlate.

 Innhente godkjenning fra kravet om en arbeidstaker som gjelder på tidspunktet for ditt fravær. I mange tilfeller, en person med et krav om en levedyktig arbeiderklassen kjempet vellykket AWOL belastning.

 Vit at du kanskje trenger å ansette en advokat til å hjelpe med AWOL kostnad. En god militær advokat kan være i stand til å få deg en administrativ utflod fra service og hjelpe deg å unngå en kriminell overbevisning eller posten.

 Hint

 I noen tilfeller er en AWOL siktelse mot en person fremdeles står, selv om han viste at han var til stede under noen av gangen, påstår militæret at han var fraværende.

 AWOL avgifter kan noen ganger ta, selv om hæren senere vedtar en person uautorisert permisjon.

 Hvis du er medlem av rettshåndhevelse, kan det være vanskeligere for deg å kjempe en AWOL belastning. I noen tilfeller er medlemmer av rettshåndhevelse holdes til høyere standarder.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha