Hvordan å kjempe mot en midlertidig besøksforbud

 Dommerne utstede besøksforbud for å beskytte ofre for overgrep og trakassering. Hvor søkeren ber om et besøksforbud, er en høring datoen fastsatt, vanligvis mellom en uke til en måned unna, og søkeren kan utstedes et midlertidig besøksforbud for å beskytte henne før høringen. Å kjempe effektivt mot et midlertidig besøksforbud, må tiltalte samvittighetsfullt respektere betingelsene i forføyning. Intervallet mellom anmodningen om en bestilling av forbud og full høre datoer gir tid til å forberede respondenten tilstrekkelig kjempe besøksforbudet.

 Instruksjoner

 Godta service av midlertidig besøksforbud. Kanskje det første gang du hører at det er et besøksforbud mot deg er når det blir servert på deg av agenter fra den lokale politimyndigheter eller en profesjonell server. Denne varslingen vil indikere påstandene mot deg, vilkårene for besøksforbudet og dato for høringen.

 Følg nøye vilkårene for midlertidig besøksforbud. Overtredelse av et forbud orden er en alvorlig forbrytelse, og du kan bli stoppet umiddelbart hvis du blir tatt av brudd på selv de minste vilkårene i orden. I tillegg har søkeren ingen juridisk myndighet til å tillate deg å bryte besøksforbudet. Ikke nærme seg ham, ta kontakt med ham eller noe forbudt i midlertidig besøksforbud, selv om den ber eller sier det er greit. Dette kan også være et knep for å få deg arrestert.

 Be om en høring. I de fleste stater, er en høring dato automatisk satt av en dommer, men i enkelte stater - som Arizona - Tiltalte må be om en høring eller midlertidig besøksforbud vil bli permanent. Du vil bli informert om du trenger å be om en høring hvor besøksforbudet blir servert.

 Samle bevis som støtter din påstand om at den midlertidige besøksforbudet er unødvendig og uberettiget. Dette kan omfatte skriftlig kommunikasjon eller bevis for at søkeren ikke trenger å beskyttes mot deg. Når du kjemper en midlertidig besøksforbud, er det også lurt å få en advokat.

 Møte i retten på dato og klokkeslett angitt og presentere bevis til dommeren. Søkeren vil også være til stede. Hvis du lykkes i kampen mot den midlertidige besøksforbud, vil det utløper etter høringen og vil bli løst fra sine vilkår. Dersom man ikke lykkes, vil den bli modifisert på en permanent begrensende pålegg, for en periode på ett til fem år.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha