Hvordan å kjøpe biler på nettet

 Kjøpe en bil er en vanskelig avgjørelse. På grunn av din arbeidstid, tidspress, som ikke ønsker noe press eller stresset av selgere og bare ønsker å gjøre ting på din måte i din egen tid, kan det være lurt å vurdere å kjøpe en bil på nettet. Ved å kjøpe en bil på nettet, kan du få masse gode tilbud og har uendelige muligheter å velge mellom.

 Ting du trenger

 Forhåndsgodkjent finansiering

 Datamaskin med Internett

 Nedbetaling

 Instruksjoner

 Sørg for at finansieringen er klar til å gå før du begynner å lete. Sørg for at du vet hvor mye du er kvalifisert for, og at du har bevis for dette finansiering som du kan sende eller faks. Uansett hvor du går for å kjøpe en bil, vil de ønsker å sikre at du kan betale. Hvis du ikke allerede har finansiering på plass, er Eloan en god innsats. De er lette å jobbe og jobbe med leverandører online hele tiden.

 Gjør din forskning og vet hva slags bil du ønsker å oppnå før du begynner. Mens du kan alltid se rundt som du ville gjort på en mye tradisjonell bil, kan du faktisk ikke se bilen, og prøvekjøring er ute av spørsmålet. I tillegg er det et slikt utvalg av biler å velge mellom når du begynner å flette etter noen minutter. Vit hva du vil, eller i det minste begrense valgene dine til en håndfull før du begynner å lete seriøst.

 Begynne å tenke på ulike nettsteder for bilen din. Noen av disse områdene er listet nedenfor i Resources. Ebay er også et bra sted å lete, og du kan vanligvis få gode tilbud hvis du er villig til å gå gjennom anbudsprosessen.

 Spør alle spørsmålene som kommer til tankene om bilen. Spør selgeren om å sende deg flere bilder. Sjekk ut og sørge for at selgeren har et godt omdømme. Du kan gjøre det gjennom Better Business Bureau online, Consumer Reports eller kommentarer på eBay. Sørg for at bilen kommer med en garanti slik at du kan sørge for at du er fornøyd med kjøpet, og sørg for at du er klar over hvor mye innskuddet før du forplikte seg til å kjøpe.

 Etter at du forplikte seg til å kjøpe bilen, sender selgeren forskuddsbetaling og bevis på finansiering. Selgeren vanligvis ønsker det innen 24 timer. Avtal å hente bilen eller få den levert. De fleste selgere vil ønske å fullføre transaksjonen i løpet av to uker i kjøpsavtalen.

 Hint

 Sørg for at du vet hvor bilen befinner seg; de fleste av disse nettstedene er ikke til å være lokale. Det er din plikt å lage ordninger for å plukke opp bilen eller få den levert.

 Hvis mulig, ta bilen enn det levert. Du vil være i stand til å sjekke tilstanden før transaksjonen er fullført.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha