Hvordan å koble til en rund fortsetter uten at man følger

 Hekle i de runde resulterer i en kontinuerlig spiralmønster i stedet for diskrete linjer som du ville fått ved å bruke mer tradisjonelle metoden for sammenføyde linjer. Spiralmønstre mangler noen synlige sømmer eller punkter på skalaen der linjene er tilkoblet. Men dette betyr også at det kan være vanskelig å holde styr på poeng og online-konto. Vier oppmerksomhet til begge, og til å følge opp med punkt-og linje tellere, er viktig, spesielt for nybegynnere.

 Instruksjoner

 Lag en ring til å begynne å hekle rundt. Du kan gjøre dette ved kjeding tre sting og bli med på runden med en kjedemaske eller med magi, eller dobbel, teknikken av loopen.

 Lag dine baseline masker i ringen. Når du kommer til enden, ikke delta.

 Gjør det første punktet i den andre raden i det første punktet i den første raden.

 Plasser punktet markør er det siste punktet i første runde eller det første punktet i den andre runden. Flytt linjen telleren før du husker at du er nå på den andre linjen.

 Følg instruksjonene på modellen til andre runde. Når du kommer til poenget ditt markør, flytte telleren før rad. Flytte punktet markøren til linjen du nettopp avsluttet.

 Fortsett å følge planen, flytter du punktet markør og fremme dine meter linjer til du kommer til slutten av modell. Når du har gjort det siste punktet av konfigurasjonen, kan du nå neste punkt for å lette overgangen. For å gjøre dette, setter kroken i neste maske og sønn mer. Skyte kroken gjennom masken og løkken på kroken. Feste og veve i endene.

 Hint

 Du bør ikke bruke linjene tellere butikk-kjøpte eller ingen markører. Du kan holde oversikt over linjer med en blyant og papir, lage hash merker hver gang du fullfører en rad. Du kan bruke sikkerhetsnåler eller binders som markører poeng.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha