Hvordan å krysse det amerikanske grensen med levende kyllinger

 Mange restriksjoner å bringe levende kyllinger i landet. De regnes som kjæledyr eller er landbruket og kommersiell bruk, de samme restriksjonene. Krysse USA grensen med levende fjærkre krever forberedelser før avreise og kunnskap om regelverket og kostnadene av levende dyr import skikker.

 Ting du trenger

 Internett-tilkobling

 Oppfyller kravene i regelverket

 Vet landet av kylling. Reglene varierer sterkt fra land til land, levende kyllinger er. Noen land er for tiden utestengt midlertidig for å importere kyllinger. Ifølge US Department of Agriculture, tilsynsmyndigheten om import av levende fjørfe, høner importert fra Canada til USA er de eneste fuglene som ikke er nødvendige for å bli satt i karantene.

 Å ha en heltidsansatt Veterinær Agency for Animal Health av regjeringen for å inspisere høner og utstede helseattest innen 30 dager etter avreise. Helsesertifikatet skal følge fjærfe når som helst. Kyllinger må re-inspisert av en USDA veterinær etter innreise til USA.

 Finn en sertifisert oversetter for veterinærhelseattest oversatt til engelsk hvis det er på et annet språk.

 Fullfør innførselstillatelse form av dyr gitt av departementet for landbruk og tilgjengelig på nettet i USA. Ifølge "Importere USA: A Guide for kommersielle importører" av det amerikanske tollvesenet, er en innførselstillatelse ikke er nødvendig for kanadiske kylling importert gjennom en port av landet grensen.

 Ta kontakt med en importsentre USDA dyr. Baja California Sider spesifikk informasjon som er nødvendig for å søke konsesjon ved å sende inn innførselstillatelse skjema for ferdig dyr. Det er lurt å bestille en karantene plass for kyllinger når de kommer i deres lokaler siden alle fugler må være i karantene i en periode på minst 30 dager.

 Ordne for høner å re-inspiseres minst 72 timer før ankomst i USA ved å kontakte USDA veterinær inngangsport der kyllinger blir importert.

 Ansette en Fortollings for import for å overvåke og lette transport av kyllinger fra inngangsporten til USDA Animal Import Center for å bli re-inspiseres og karantene. Import sentre har lister over toll meglere, hvis du trenger hjelp til å finne en.

 Betale gebyr for både diagnostiske tester som er nødvendige under karantene og karantene daglig boarding. Testingen gebyret kommer i tillegg til karantene avgift per dag, som inkluderer omsorg, fôring og håndtering av fjørfe. Omtrentkarantene kostnader for kyllinger som for 2010 er $ 19 per dag. Full betaling av både kostnader karantene og testing er nødvendig når søknad om importlisens foreligger.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha