Hvordan å kutte et mønster Lab Coat

 Lag en labfrakk modell bruker en gammel frakk eller skjorte kjole for menn. Med beskjedne sy ferdigheter og en grunnleggende forståelse av sy mønstre, og skaper en labfrakk modellen er så enkelt som å finne de nødvendige delene. En labfrakk modellen gir mulighet til å sy din egen unike lab strøk for bruk på jobben, på skolen eller bluser for rekreasjon. Hvis du bruker en forretningsmodell for å klippe mønster stykker labfrakk krever bare en saks.

 Ting du trenger

 Gammel bluse eller skjorte

 Kamera

 Søm ripper

 Store poser av papir

 Strip

 Blyant

 Målebånd

 Saks

 Instruksjoner

 Plasser skjorten på en ren arbeidsflate, flat linje med knapper og knapphull og glatte ermene på sidene. Du bør ikke berøre knappene - bildet er for referanse. Ta et bilde av den gamle frakk eller kjole skjorte.

 Separer sømmene av kjole eller skjorte bruker laboratoriet søm ripper. Trekk stoffet stramt på begge sider av sømmen, setter søm ripper og kutte tråden holder hele laget. Som du skille ermene, foran og bak sider av lag, sette dem i rekkefølge slik at du vet hvordan de gikk sammen. Åpne lang ermet søm og fjerne sine håndledd hvis de er separate rom. Du trenger ikke å kutte sømmer som holder halsen sammen, men separate cervical resten av labfrakk.

 Ta flere bilder for referanse labfrakk stykker. Du merke mønsteret stykker, men bildene skal brukes til resirkulering hukommelse når det gjelder å bruke modellen til å produsere lab strøk.

 Åpne papirposer langs sømmen som er sentrert på en side av hver pose og går langs bunnen. Bunnen aldri fullt åpner; Bare rive eller klippe så kraftig som du kan og ikke bekymre uregelmessige kanter.

 Ha et lag med laboratorium eller skjorte brikke av gangen på papirposer. Du må kanskje to eller tre band poser sammen for å få riktig størrelse for dine mønster stykker. Hvis det er nødvendig, kan du bruke målebånd for å fortsette linjemønster for ekstra lengde eller for å justere størrelsen.

 Spore hver brikke bluse eller en skjorte på flate papirposer. Skriv hva rommet hvert mønster tracing er plottet på de delene slik at du enkelt kan identifisere dem senere.

 Skjær trukket stykker, forlater 1/2 tomme på alle sider til sømmene. Matche de delene av skjærehodet med separate stykker skjorte og ta flere bilder til referanse, hvis ønskelig.

 Hint

 For krage og mansjetter, hvis de er atskilt, trekker den grunnleggende form av delene. Ved skjæring av mønsteret stykke, la overskuddet sy kvart tomme på toppen og sidene, men la en søm 1/2 tomme på bunnen der kragen festet til skjorten. Skriv på mønsteret stykke for krage, "Cut to." Du må kutte to stykker for kragen og fikse smelt grensesnitt til en eller begge sider av kragen og mansjetter for støtte og form.

 Hvis du bruker en gammel kjole skjorte for labfrakk mønster, når du sporer forsiden og baksiden av papirposer, bruke målebånd for å forlenge bakgrunn i lang tid bluse.

 Hvis du bruker en virksomhet flate modeller modell, regneark papir, finn lab frakk mønster stykker du trenger, og nøye kuttet hver brikke.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha