Hvordan å kutte Gasket Material

 Ren radius og rette kutt er oppnåelig på pakningsmateriale med riktig verktøy. Tynnere typer pakningsmateriale krever noe mer enn skarpe kniver og flis hule ledd. Seal materiale over 1/4 tommers tykke krever spesialiserte verktøy for å skape mekaniske presise snitt for å tette en del av utstyret og er best overlatt til fagfolk. Riktig feste pakningen materiale og sikre de verktøyene som brukes er i god stand vil tillate deg å skjære tynnere effektiv fugemasse og presis.

 Ting du trenger

 1/4-tommers

 stål linjal

 maling markør

 Kniv

 Circle felles cutter

 Hollow felles cut sammen

 Dead-blow klubbe

 Instruksjoner

  •  1

 Still 1/4 tommers kryssfiner på et flatt, stødig underlag. Plasser pakningsmateriale over belagt-mot. Bruke felles kryssfiner skjærende verktøy uten å forårsake skader på vitale verktøykomponenter.

 2

 Mål og merk et rektangel på størrelse med lengden og bredden av den endelige størrelsen av tetningen med en stålskinne og en maling markør. Ikke bruk en permanent markør til gummipakningen materiale.

 3

 Skjær langs linjene som er merket med en kniv, med rett kant som en veiledning.

 4

 Markere midten av gummipakningen materiale for en runde segl eller merke de nødvendige hull til festene på rektangulære sel med en maling markør.

 5

 Angi senterpinnen av sirkelen segl jordbær på midten mark av tetningsmateriale. Løsne vingeskruen på siden av kutteren. Skyv skjærebladet i forkant av slimhinnen materiale. Stram skruen. Mens et lett press på overflaten av tetningsmaterialet, roterer kutteanordningen i retning av urviseren for å kutte sirkulær tetningspakning. Juster skjærebladene slik det er beskrevet for å kutte og fjerne den indre delen av det runde tetningen.

 6

 Juster kutting av den hule ledd av skjæresammenstillingen som svarer til størrelsen på hullet som kreves i pakningsmaterialet. Treffer baksiden av platen cutter hul felles med døde blåse klubbe. Å gjøre den hule-seksjonen tetningsmateriale overflaten. Dersom lokket ikke kommer ut av hullet med den hule leddseksjonen omstille kappeskiven med den merkede hull, og gjenta prosessen inntil hetten fjernet fra pakningsmaterialet. Gjenta prosessen for å kutte alle steder hull i pakningsmateriale.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha