Hvordan å lade opp en Nissan Xterra 2002 Klimaanlegg

 Nissan Xterra kjølesystemet krever en tilstrekkelig tilførsel av kjøle å fungere skikkelig. Som han mister sin kostnad sakte over tid, blir systemet mindre effektiv på kjøling luften. Refill R-134a system kan gjøres i garasjen eller oppkjørselen, og er en enkel løsning. Dersom opplading ikke løser air condition, mens det er noen lekkasje bør repareres av en profesjonell mekaniker.

 Ting du trenger

 R-134a slange med integrert manometer

 R-134a patron

 Instruksjoner

 Løft lokket på Xterra og støtte åpen. Finn portkontroll air condition, som kjører på røret mellom kompressoren og fordamperen. Han er på førersiden nær brannmuren, og sitter med en blå cap. Ta av lokket.

 En skrue rør R-134a på enden av en kjølebeholder av samme type. Koble den andre enden av slangen til air condition kontroll port ved å trekke tilbake ermet og trykke port, slik at kontakten til klikker på plass og sikre tilkoblingen.

 Start motoren og slå klimaanlegget på full styrke. Kontroller måleren koplet til røret, noe som vil være fargekodet for å indikere hvor høyt trykket er i forhold til hvor det skal være. Hvis nålen er i rødt eller gult, må kjøle legges.

 Drei ventilen på røret sakte til åpen stilling, med særlig vekt på måleren. La nålen til å flytte til den er innenfor den grønne delen av skiven, og deretter lukke ventilen helt. Slå av motoren og ta ut slangen fra kontroll porten på Xterra. Ikke fjern slangen fra kassetten med mindre det er helt tomt. Den kan også brukes på et senere tidspunkt.

 Hint

 Ved mistanke om lekkasje, kan brukes en kondensator inneholder en UV reaktive fargestoff. Som fargestoff lekker ut, etterlater den kjennetegnene på problemområdet. Fargestoffet vil være synlig under svart lys.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha