Hvordan å lage en hjemmelaget HDTV antenne for en campingvogn

 RV eiere kan nyte HD-TV, som hjemme, forutsatt at de har en digital antenne koblet til en HDTV. Hvis du ønsker en billig HDTV-antenne for campingvogn, kan du gjøre det selv med noen felles husholdning verktøy og utstyr som finnes til enhver hardware forsyning butikken eller elektronikk. Du trenger ikke kompetanse innen elektronikk for å bygge denne HDTV antenner, som krever ingen taket eller side-by-anlegget leirplass.

 Ting du trenger

 2 inches med 4 inches selskap, 48-tommers

 Målebånd

 Blyant

 metall skruer

 10 solid kjerne 12 gauge kobber sønn, 14-tommers

 2 solid kjerne 12 gauge kobber sønn, 22-tommers

 Skrutrekkere

 Coax Adapter

 Elektrisk tape

 Koaksialkabel

 Instruksjoner

 Sett platen 2 inches av 4 inches av lengde på et bord. Mål 10 inches fra venstre side. Marker styret med blyant mark 10 inches, en tomme fra bunnen av brettet.

 Måle syv inches til høyre for merkevaren. Lag en andre merke med blyant en tomme fra bunnen av brettet.

 Mål tre og en halv inches til høyre for den andre merket. Gjør et tredje merke med blyant en tomme fra bunnen av brettet.

 Mål tre og en halv inches til høyre for den tredje mark. Lag en blyant merke med den fjerde av en tomme fra bunnen av brettet.

 Mål syv inches til høyre for den fjerde mark. Gjør femte merke med blyant en tomme fra bunnen av brettet.

 Foreta ytterligere koder opp til en tomme fra hver av de fem merkene som du allerede gjør. Delvis skru en metallskrue i hver av 10 poeng med en elektrisk skrutrekker.

 Måle syv inches fra den ene ende av et 14-tommers tråd. Bøye ledningen på dette punktet for å danne en form av "U". Gjenta dette trinnet for den andre sønnen til 14 inches. Du skal da ha 10 sønn bøyd.

 Plasser begynnelsen av hver ledning rundt en tilsvarende skrue inn i styret, med endene av sønnen vender nedover når den plasseres rundt skruene nærmest deg, og endene av sønnen vender opp når det er plassert rundt den fjerneste skruen deg.

 Plasser den ene enden av en 22-tommers ledning under skruen lengst til venstre og nærmere deg. Vikle ledningen til den andre skruen lengst til høyre for deg, og deretter neste skruen til nærmeste rett fra deg. Fortsett krysser mønster til du kommer til siste skruen på høyre side.

 Gjenta denne prosedyren med de andre tråd 22 inches, men fra under skruen helt til venstre og lengst fra deg.

 Plasser de eksponerte endene av to sønn koblet til koaksial-adapter under de to skruene i midten av brettet. Trekk til alle skruene med elektrisk skrutrekker.

 Pakk strimler av elektrisk tape rundt 22-tommers lang sønn uansett hvor de berører vridd sønn.

 Skru koaksialkabel inn koaksial-adapter. Skru den andre enden av koaksialkabelen til en koaksial inngang til HDTV. Holde hjemmet HDTV-antenne ved siden av HDTV.

 Hint

 Antennen av HDTV kan plasseres på utsiden, forutsatt at det er en lang streng kobling.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha