Hvordan å lette solflekker?

Noen ganger kjent som pigmentflekker, solflekker er flekker som vises på overflaten av huden etter kontinuerlig eksponering for solen. Flekkene vanligvis vises på hender og ansikt, selv om det kan utvikle seg i et område av kroppen ofte får store mengder sollys.

Det finnes flere løsninger for flekker som er hjemme og handle effektivt i fjerning av hud blemishes. Sitroner er en av de mest vanlige hjem rettsmidler, kutte en sitron og gni massen og juice på stedene, disse vil bli klarere over tid, syreinnholdet i sitroner bidrar til å fjerne det øverste laget av huden, å redusere viktigheten av flekker. Rødløk er også vanlig som rettsmidler for å fjerne hud flekker, som med sitron, er løk kuttes og brukes direkte til området hvor flekkene har dukket opp. Det er viktig å bruke bare rødløk fordi de hvite og gule løk for mangel på syre er ikke anbefalt for flekker forsvinner.

Noen anbefaler bruk av lakserolje for å gjenopprette hudens elastisitet og forsvinner solenergi eller leverflekker forårsaket som lakserolje bidrar til å reversere den tørre huden mens jevne overflaten av punktene og tillater dem å blande med fargen på huden rundt. Generelt, er anbefalingen å bruke lakserolje på huden to ganger daglig for å akselerere oppmykning og progressiv reduksjon i solflekker.

For folk som foretrekker den kunstige metoder for å fjerne flekker fra huden, det er produkter som inneholder hydrokinon som hjelper klare kviser hvis det brukes hver dag. I ekstreme tilfeller, gjennomgå en kjemisk peeling kan være den beste løsningen for solflekker, med prosessen det øverste laget av huden er fjernet, derfor eksponert nedre laget er mer glatt og klar på grunn av sensitiviteten den nylig eksponert laget av huden, er det viktig å holde seg ute av solen i flere dager etter behandling.

Selv om mange antar at alder flekker eller solen bare skje etter førti, alle kan utvikle seg til enhver alder flekker. Langvarig eksponering for lys fra solen tørker ut huden og øker muligheten for å utvikle punktene. Den eneste måten å unngå dette på er å unngå direkte eksponering når det er mulig og bruke en kraftig solkrem når det er nødvendig soleksponering.

Relatert artikkel: Hva betyr de hvite flekker på huden?

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha