Hvordan å male et frostet glass lampeskjerm

 Matt glass er et semi-transparent glass som er blitt slipt for å gjøre det mer ugjennomsiktig. Når den brukes på en lampeskjerm, vil den mykne lyset og distribuere jevnere en lys farge. Du kan behandle det mye som klart glass hvis du bestemmer deg for å male et design på den eller endre fargen på det. På grunn av kvaliteten frostet, vil det gi deg forskjellige resultater enn hvis du hadde startet med klart glass, men som vil legge til den unike kvaliteten på lampeskjerm.

 Ting du trenger

 Glass maling i farger av valg

 Kunst børster

 Svamp

 Stencil

 Stencil Børster

 papptallerken

 Endre farge

 Vask lampeskjerm for å fjerne fett eller skitt. Dette er meget viktig fordi malingen ikke vil feste seg på riktig måte til alle områder som er i fet skrift. Tørk skygge helt med et håndkle eller lofri papirhåndkle.

 Trykk maling på papiret plate. Hvis du ønsker å endre fargen på frostet skygge for en farge, bruk en flat pensel art 1 tomme bred til å male den nye fargen til din skygge.

 Male i samme retning, overlapp hvert slag. Vær forsiktig så du ikke overarbeid hvert område som maling tørker ganske raskt. La første strøk tørke og påfør et lag av samme farge.

 To-Color Texture

 Velg to eller flere lakkfarger for behandling utover spraglete maling. Trykk maling vanndammer på papir plater, ved hjelp av en for hver farge.

 Fukt et hav svamp i vann og vri den ut. Dypp et hjørne av denne i en lakkfarger, deretter DAB male på en ren del av papir plate. DAB lampeskjerm med tilfeldige flekker på omtrent halvparten av overflaten.

 Fukt en annen svamp havet og hoppe over de områdene ennå ikke omfattes av den nye malingen. Bruk av en ny maling mens den første fargen er fortsatt vått vil skape en myk look og gjør dem enkle å blande farger. Hvis du ønsker en skarpere utseende, la hver farge tørke før du påfører neste maling farge.

 Stencil Design

 Bruk paintersâ € ™ tape for å sikre en sjablong til din egen lampeskjerm. Påfør en liten mengde maling på en papptallerken. Bruk en sjablong børste og dypp tuppen inn i malingen. Rør rundt for å fordele malingen.

 DAB børsten på en ren del av papirarket for å fjerne en del av maleriet. Bruk sirkulære bevegelser for å påføre malingen i åpningene av sjablongen. Fjern sjablongen umiddelbart.

 Rengjør forsiden og baksiden av sjablongen før du slår til en annen plassering på lampeskjerm. Hvis du sjablong med mer enn én farge, sørg for å gi hver farge tørke før du påfører neste.

 Hint

 Øv tegningen på et stykke papir før sjablong eller ved å bruke et hav svamp på lampeskjerm.

 Bruk en hårføner for å fremskynde tørketiden på malingen glass hvis youâ € ™ re legge ekstra farge.

 Bruk en godt ventilert når du arbeider med maling.

 Rengjøre pensler umiddelbart for å hindre at malingen tørker på dem.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha