Hvordan å refinansiere et billån GMAC

 Refinansiering billån kan bidra til å redusere månedlige utbetalinger og frigjøre penger til andre områder av budsjettet. Refinansiering er prosessen med en utlåner til å kjøpe gjelden din fra en annen utlåner, i dette tilfellet billån. Hvis du kjøpte en bil med en hastighet enten på grunn av varierende markedet forhandlere eller finansiering høy rente, kan du være i stand til å lagre en betydelig sum penger ved finansiering av en annen utlåner med en lavere rente. Refinansiering av lån med en annen utlåner GMAC er en enkel prosess.

 Ting du trenger

 Internett-tilkobling

 Instruksjoner

 Ring og spør GMAC inntjening beløpet på auto lån. Også spørre om avgifter er assosiert med belønning. Lånet kan medføre kostnader for utbetalinger i året for kjøp av bil.

 Lokalisere bilen identifikasjonsnummer til 17 sifre fra dashbordet i bilen eller fra motorblokken. VIN er også tilgjengelig på registreringskortet.

 Koble til, navn og personnummer til långivere som du vurdere å arbeide med. Dette vil tillate dem å sjekke kreditt historie og måle verdien av kjøretøyet.

 Velg en ny utlåner basert på deres omdømme og betalingsbetingelsene. Du vil ha en utlåner som er villig til enten å absorbere den avsluttende kostnader i lånet eller tilby lav til ingen avsluttende kostnader for refinansiering. Du bør også se etter lave månedlige betalinger med en rimelig betalingsplan, sier to eller tre år, for å spare på renter.

 Når du lukker din nye lån, utlåner vil håndtere resten av prosessen. GMAC de vil kontakte og arbeide gjennom overføring av eiendomsretten og sende en sjekk til GMAC for lånebeløp på gevinst. Ditt arbeid er gjort når du har gitt kontaktinformasjon og adresse GMAC til den nye utlåner. Selv om hver situasjon varierer, bør du forvente å lukke på nye lån innen sju til ti dager.

 Hint

 Tenk bare refinansiering hvis du har $ 7500 eller mer igjen å betale på bilen og renten på et nytt lån er minst ett prosentpoeng lavere enn den gamle rate.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha