Hvordan å reparere en bremseslange

 Bremsene på bilen arbeider gjennom et hydraulisk system. Når du trykker på bremsepedalen, den beveger seg hovedbremsesylinderen. Master sylinder i sin tur legger press på systemet, som er trasferred dine kalipere og bremsevæske fra bremseskiver i bremserør og slanger av bilen. Fordi dette er en så viktig sikkerhetsanordning på bilen, er den beste måten å reparere en bremseslange erstattes helt.

 Ting du trenger

 Tre blokk / murstein

 Jekk

 Gjennomtrengende smøremiddel

 Rags

 Ny bremseslange

 Rørtanger

 Plastpose

 gummistrikk

 Instruksjoner

 Parkere bilen på et sted. Sette bilen i park og sett på parkeringsbremsen. Slå av motoren og ta ut tenningsnøkkelen.

 Plasser en trekloss eller murstein bak bakhjulet. Finn nærmeste punkt på bremseslangen du vil erstatte løft. Denne informasjonen finner du i brukerhåndboken. Ta av hjulkapsel på hjulet du jobber med og løsne, men ikke fjern hjulmutterne. Skyv kontakten under bilen og løft bilen nok for deg å jobbe komfortabelt. Lås socket.

 Fjern lug nuts. Trekk hjulet fra navet. Spray penetrerende smøremiddel rundt bremseslangen og suge. Bruk kluten til å tørke bort eventuelt rusk, skitt eller sot rundt eller på bremsen linjen.

 Fjerne bremseledningen fra rørenden på fronten av bilen. De fleste bremseslanger har en hex kopling som festes til metall bremseledningen. Bruk en skiftenøkkel til å holde sekskanten på konstant linje på bremsene mens løsne sekskanten på bremseslangen med den andre. Dette hindrer også skader på metall bremseslanger. Skyv plastpose på enden av bremse linje og fest med gummistrikk.

 Løsne og fjern den andre enden av brems linje ved siden av hjulnavet som du gjorde den første enden.

 Koble en ende av bremseledning til brystvorten ut av hjulnavet. Stram med skiftenøkkelen.

 Fjern plastposen fra bremselinje. Mate den nye bremseslangen til stillingen. Stram de to tastene.

 Skift dekk. Trekke til mutrene. Senk jack og la bilen å hvile på gulvet. Fjern murstein eller trekloss bak rattet.

 Rens bremsene for å utjevne trykket i systemet og fjerne luftbobler. Skru ut lufteskruen på baksiden av rattet. Koble en slange til lufteskruen og sett den andre enden inn i en krukke fylt med bremsevæske. Spør en venn pumpe bremsene til det ikke flere luftbobler strømme ut av rørende. Trekk til lufteskruen. Gjenta denne prosessen for alle fire hjul. Fyll bremsevæskebeholderen når du er ferdig.

 Hint

 Trinnene ovenfor er bare en indikasjon. Følg instruksjonene i vedlikehold av din instruksjonsbok om de er i konflikt med fremgangsmåten ovenfor.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha